5η Καλοκαιρινή Σχολή Ηγεσίας και Δημιουργικότητας από τον ΟΝΕΚ

Ένα διήμερο γεμάτο ιδέες και έμπνευση.

Article featured image
Article featured image

H 5η Καλοκαιρινή Σχολή Ηγεσίας και Δημιουργικότητας Νέων είναι εδώ. Ένα διήμερο γεμάτο ιδέες και έμπνευση έρχεται στις 23 και 24 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Landmark στη Λευκωσία, με στόχο να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια πολυδιάστατη εμπειρία και προσέγγιση στο θέμα Ηγεσία & Δημιουργικότητα, έχοντας ως βάση συζήτησης τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα που μας περιβάλλει.

Για 5η χρονιά, η Καλοκαιρινή Σχολή Ηγεσίας και Δημιουργικότητας επανέρχεται με 13 εμπνευσμένους ομιλητές, 4 workshops και ξεχωριστά performances, με στόχο την έμπνευση, τη δικτύωση και τη διάδοση ιδεών σε ένα event πρώτα απ’ όλα ελπιδοφόρο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18-30 ετών, οι οποίοι θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον που ζούμε και να αντιληφθούν πώς οι προκλήσεις μπορούν να γίνουν ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τον εαυτό τους, μαθαίνοντας νέους δημιουργικούς τρόπους σκέψης και αντίληψης των σύγχρονων προκλήσεων. Το όλο event έχει επίσης στόχο, να τονίσει την άρρηκτη σχέση της τεχνολογικής εξέλιξης με τη δημιουργικότητα και πώς αυτή αποτελεί την κινητήριο δύναμη των νέων για επίτευξη των στόχων τους.

Αν έχεις λοιπόν διάθεση να ακούσεις, να προβληματιστείς, να μάθεις αλλά και να αποκτήσεις ισχυρό κίνητρο για τις ιδέες, σου έλα στην 5η Καλοκαιρινή Σχολή Ηγεσίας και Δημιουργικότητας του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, στις 23 & 24 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Landmark στη Λευκωσία.

Αιτήσεις συμμετοχής στη σελίδα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου www.onek.org.cy

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 77777051

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ