H Κύπρος υποδέχεται την καινοτομία για όλους

Το πρώτο Mi Store ανοίγει στη Λευκωσία.

Article featured image
Article featured image


Η Xiaomi και η Info Quest Technologies, ο επίσημος διανομέας της σε Ελλάδα και Κύπρο, εγκαινιάζουν στις 24 Ιουνίου το πρώτο Mi Store στην Κύπρο, στην καρδιά της Λευκωσίας (Λεωφόρος Μακαρίου 3, Μέγαρο Μιτσή), με ένα εντυπωσιακό opening event που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Σε έναν άνετο, σύγχρονο και μίνιμαλ αισθητικής χώρο, οι λάτρεις της τεχνολογίας θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά και με ασφάλεια όλα τα έξυπνα προϊόντα Xiaomi που προσδίδουν ποιότητα και νέες δυνατότητες στην καθημερινότητα όσων αγαπούν το σύγχρονο lifestyle.

069A9390c.jpg

A98I6349-单刹c.jpg

33.jpg


Το μεγάλο opening event ξεκινάει από τις 18:00 και προβλέπεται να εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη, αφού θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, διαγωνισμοί, αποκλειστικές προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα Xiaomi, διάσημοι καλεσμένοι, live μουσική και guest host τον αγαπημένο σε όλους Τάσο Τρύφωνος!

xiaom23.jpg


Οι επισκέπτες, εκτός των άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα ολόκληρο οικοσύστημα από προϊόντα και υπηρεσίες Xiaomi με κέντρο την έξυπνη συνδεσιμότητα: τελευταίας τεχνολογίας smartphones με εξαιρετικές κάμερες και flagship χαρακτηριστικά, σκούπες ρομπότ που κάνουν τον καθαρισμό του σπιτιού ή του γραφείου παιχνιδάκι, ηλεκτρικά πατίνια για έξυπνες μετακινήσεις γεμάτες στιλ, smartwatches με αμέτρητα χαρακτηριστικά και υψηλού επιπέδου τεχνολογία αλλά και πολλά ακόμη προϊόντα που έρχονται για να κάνουν την καθημερινότητά μας ακόμα πιο εύκολη. Όλα τα προϊόντα τεχνολογίας Xiaomi υποστηρίζονται με 2 χρόνια εγγύηση από την Info Quest Technologies (IQ Services στην Κύπρο).

xiaom24.jpg


Η καινοτομία πλέον με κάθε επισημότητα έρχεται στην Κύπρο και θα είναι πιο προσιτή από ποτέ. Xiaomi. Innovation for everyone!

Διάθεση και υποστήριξη: Info Quest Technologies

Final-key-visual.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ