Η έκθεση φωτογραφίας της Λουκίας εξερευνά το γυναικείο βλέμμα, τη θηλυκότητα και το σώμα

Μια συλλογή από ασπρόμαυρες αναλογικές φωτογραφίες της νεαρής Κύπριας φωτογράφου που έχουν ως θέμα το γυναικείο σώμα και το θαλασσινό τοπίο της Κύπρου.

Article featured image
Article featured image

Το nOise παρουσιάζει την προσωπική έκθεση αναλογικής φωτογραφίας της Λουκίας Χατζηγιάννη με τίτλο «Νηρηίδες». Πρόκειται για μια συλλογή από ασπρόμαυρες αναλογικές φωτογραφίες της νεαρής Κύπριας φωτογράφου που έχουν ως θέμα το γυναικείο σώμα και το θαλασσινό τοπίο της Κύπρου. Η έκθεση είναι μια εξερεύνηση του γυναικείου βλέμματος, της θηλυκότητας και του σώματος.

Η Λουκία Χατζηγιάννη επέστρεψε πρόσφατα από την Ολλανδία όπου σπούδασε Νευρολογία. Εμπνευσμένη από την κουλτούρα και ιστορία του κέντρου της παλιάς Λευκωσίας, έχτισε τον δικό της σκοτεινό θάλαμο και ξεκίνησε να εμφανίζει τις φωτογραφίες της. Οι «Νηρηίδες» σηματοδοτούν την πρώτη ατομική της έκθεση και την απόφασή της να εμβαθύνει τη σχέση της με τον χώρο της φωτογραφίας.

Loukia Hadjiyianni_Igor_Portrait.jpg
Η Λουκία Χατζηγιάννη


Το nOise είναι ένας νέος καλλιτεχνικός χώρος που παρουσιάζει το έργο σύγχρονων Κυπρίων φωτογράφων. Στον χώρο είναι διαθέσιμες φωτογραφίες σε ψηφιακή εκτύπωση, dark room prints, postcards καθώς και βιβλία φωτογραφίας. Αυτή είναι η πρώτη ατομική έκθεση που παρουσιάζεται στον χώρο από την έναρξη λειτουργίας του τον Απρίλιο του 2021.

new fb cover.jpg


Εγκαίνια έκθεσης: Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 & Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 στις 19:00 το απόγευμα.

Διάρκεια: Έως τις 15 Ιουλίου 2021.

Ωράριο 1-15 Ιουλίου 2021: Δευτέρα-Κυριακή 17:00 - 20:00.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ