Ο υπάλληλος που επιστρέφει από τη δουλειά με αλεξίπτωτο [ΒΙΝΤΕΟ]

Είναι και αυτός ένας τρόπος να αποφύγεις τα φανάρια και την κίνηση.

Article featured image
Article featured image

Πολλοί επιστρέφουν από τη δουλειά με αυτοκίνητο, αυτός έχει επιλέξει έναν άλλο τρόπο για να φεύγει από την δουλειά κάθε μέρα. Η περίπτωση ενός οδηγού τελεφερίκ στην Τουρκία έχει γίνει viral. Και όχι άδικα, διότι την ώρα που οι συνάδελφοί του επιστρέφουν μετά την δουλειά στα σπίτια τους με το αυτοκίνητο, εκείνος επιλέγει κυριολεκτικά να πηδήξει από την άκρη του γκρεμού και να γυρίσει πετώντας με αλεξίπτωτο.

Η εργασία του Cengiz Κocak βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Μπαμπαντάγκ στην νοτιοδυτική Τουρκία. Αφού λοιπόν ολοκληρώσει το οκτάωρό του, φορά το αλεξίπτωτό του και πέφτει από το βουνό ύψους 1.965 μέτρων.


Έτσι αποφεύγει φανάρια και κίνηση διανύοντας μια απόσταση 40 λεπτών, που θα έκανε με το αυτοκίνητο, μέσα σε τέσσερα λεπτά. Πολλές φορές προσγειώνεται στην παραλία που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του, ενώ άλλες φορές πέφτει στην πισίνα που έχει το συγκρότημα που μένει.


«Πιθανότατα δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος στον κόσμο που να το κάνει αυτό. Και για αυτόν τον λόγο νιώθω τυχερός και καταλαβαίνω πόσο πολύτιμο είναι», λέει ο ίδιος που δείχνει να το απολαμβάνει.

Πήγη: in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ