Πήγαμε στο ανανεωμένο Get Fresh!

Ένα από τα αγαπημένα μαγαζιά της πρωτεύουσας μεγάλωσε, ανοίγοντας πρόσφατα τις πόρτες του νέου, ανανεωμένου χώρου του.

Article featured image
Article featured image

Κείμενο / φωτογραφίες: Κυριάκος Χριστοδουλίδης


Το πρώτο από τα δύο καταστήματα Get Fresh, στην οδό Αντρέα Δημητρίου, από το 2008 αποτελεί αδιαμφησβήτητα σημείο αναφοράς για την πρωτεύουσα. Οπότε, η είδηση ότι επεκτάθηκε και αναβαθμίστηκε, κρατώντας παράλληλα τον χαρακτήρα, τις αξίες και τη φιλοσοφία του, μας γέμισε με προσδοκίες, κάνοντάς μας να θέλουμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Δεν χάσαμε χρόνο, λίγο μετά την επαναλειτουργία του, βρεθήκαμε σε ένα από τα φιλόξενα τραπέζια του.


DSC_3423.jpg


Το μήνυμα «Eat Natural» στην πόρτα της εισόδου μάς έκανε να χαμογελάσουμε και να νιώσουμε αμέσως οικεία, σε έναν νέο αλλά ταυτόχρονα γνώριμο χώρο. Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στο περιβάλλον, παρατηρήσαμε ότι οι θέσεις στον εσωτερικό αλλά και στον εξωτερικό χώρο αυξήθηκαν ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, διπλασιάστηκαν. Στον νέο φωτεινό χώρο, τα φυσικά στοιχεία και τα γήινα χρώματα πρωταγωνιστούν, ενώ τα γνώριμα χαρακτηριστικά στο design του μαγαζιού δεν χάθηκαν -απλώς ανανεώθηκαν. Με λίγα λόγια, έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ καλό makeover, ή μια αναπροσαρμογή στο σήμερα αν προτιμάτε.

Η απόφαση να επενδύσουμε δεν ήταν δύσκολη, καθώς πιστεύουμε πολύ στο brand μας. Είμαστε από τους πρώτους που δημιούργησαν έναν χώρο ο οποίος προσφέρει κάτι πιο φρέσκο, φυσικό και υγιεινό. Μετά από 12 χρόνια λειτουργίας θεωρώ ότι κτίσαμε ένα καλό όνομα στη Λευκωσία.


DSC_3284.jpg


Στον ολότελα νέο χώρο συναντήσαμε τον Δημήτρη, εκ των ιδιοκτητών του Get Fresh, απ’ τον οποίο ζητήσαμε να μας πει περισσότερα για την επαναλειτουργία και το δυνατό φρεσκάρισμα. Όπως μας εξήγησε, ως Get Fresh ήθελαν να κάνουν ένα «restart», μετά από την παύση που αναγκαστικά έφερε η πανδημία. Αν και, όπως γνωρίζουμε, πρόκειται για έναν χώρο με 12 χρόνια εμπειρίας, ο Δημήτρης μάς ανέφερε ότι ανακαινίζοντας το μαγαζί τους ένιωσαν σαν να ξεκινάνε από την αρχή. Στόχος τους ήταν να εξελιχθούν και να προχωρήσουν μπροστά, δημιουργώντας έναν καινούργιο, εξευγενισμένο χώρο, μέσα από τον οποίο θα επαναπροσδιοριστούν και επανατοποθετηθούν στην αγορά για τα επερχόμενα χρόνια.

DSC_3384.jpg


Συζητώντας για τον χρόνο που πέρασε και την εμπειρία που ζήσαμε με την νόσο του κορωνοϊού, μας εξήγησε ότι όλο αυτό έχει και κάποια θετικά στοιχεία πέρα από τα αρνητικά, εστιάζοντας στο ότι ίσως να ήταν ένα καλό μάθημα για να αλλάξουμε τις συνήθειές μας. «Αυτό που θέλουμε να κάνουμε ως Get Fresh είναι να προσφέρουμε ένα “φυσικό” μενού, με λειτουργικό φαγητό, έτσι ώστε να “προστατέψουμε” την υγεία των πελατών μας. Η εμπειρία που περάσαμε μάς έκανε να καταλάβουμε ότι η υγεία μας είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Θέλουμε οι πελάτες μας που θα έρθουν για να φάνε, να έχουν την αίσθηση ότι αυτό που τρώνε δεν επιβαρύνει την υγεία τους».

DSC_3325.jpg


Σύντομα, οι πελάτες θα μπορούν να επισκεφθούν το Get Fresh και το βράδυ και να απολαύσουν ένα καινούργιο μενού προσαρμοσμένο φυσικά στη φιλοσοφία του καταστήματος. Επίσης, μέσα στις επόμενες εβδομάδες επιστρέφουν με ανανεωμένο μενού τα πολύ πετυχημένα Σαββατιάτικα Brunch.


Στο πλαίσιο της κουβέντας μας δεν θα μπορούσαμε να μην εστιάσουμε στο πώς και πόσο επηρεάστηκε η λειτουργία του Get Fresh από τα διαδοχικά lockdowns, αλλά και στην απόφαση να επενδύσουν σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται κυρίως από αβεβαιότητα. «Σαφώς επηρεαστήκαμε. Μάλιστα, στο πρώτο lockdown χάσαμε μέχρι και το 80% της δουλειάς μας. Ήταν απίστευτο. Η απόφαση να επενδύσουμε δεν ήταν δύσκολη, καθώς πιστεύουμε πολύ στο brand μας. Είμαστε από τους πρώτους που δημιούργησαν έναν χώρο ο οποίος προσφέρει κάτι πιο φρέσκο, φυσικό και υγιεινό. Μετά από 12 χρόνια λειτουργίας θεωρώ ότι κτίσαμε ένα καλό όνομα στη Λευκωσία. Επίσης, καταλάβαμε ότι όλα είναι προσωρινά στο τέλος της ημέρας. Η συνειδητοποίηση αυτή, όπως και το τι συνέβαινε γύρω μας, λειτούργησαν ως μια ευκαιρία για να φτιάξουμε έναν νέο χώρο».


DSC_3424.jpg

get logo 1.jpg


Αξίζει να σημειωθεί ότι η επανεκκίνηση του Get Fresh, πέρα από την ανανέωση του χώρου, περιλαμβάνει και τη δημιουργία νέων μενού στο προσεχές μέλλον. Σύντομα, οι πελάτες θα μπορούν να επισκεφθούν το Get Fresh και το βράδυ και να απολαύσουν ένα καινούργιο μενού προσαρμοσμένο φυσικά στη φιλοσοφία του καταστήματος. Επίσης, μέσα στις επόμενες εβδομάδες επιστρέφουν με ανανεωμένο μενού τα πολύ πετυχημένα Σαββατιάτικα Brunch. Μια αγαπημένη συνήθεια, άρτια συνδεδεμένη με το κατάστημα στην οδό Αντρέα Δημητρίου, εδώ και 10 χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο για το βράδυ όσο και για το Σαββατιάτικο Brunch, το Get Fresh διατηρεί τον «fast casual» χαρακτήρα του. Φυσικά, και στις δυο περιπτώσεις πέραν από το dine in υπάρχει πάντα και η επιλογή του take away αλλά και του delivery.


DSC_3556.jpg
Το απίστευτα νόστιμο Sweet Falafelover Hot Wrap

DSC_3539.jpg
Και ο πολύ αναζωογονητικός Green Goodness Pressed Juice


Με τον Δημήτρη δεν συζητήσαμε μόνο, αφού παράλληλα απολαύσαμε και ένα πλούσιο και αναζωογονητικό πρωινό, φτιαγμένο με φρέσκα και υγιεινά υλικά, ενώ σε συνδυασμό με τις πάντα ωραίες μουσικές επιλογές και την ωραία αισθητική του χώρου, είχαμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να θυμηθούμε πόσο πολύ μας έλειψε όλο αυτό το διάστημα η πόλη, το καλό φαγητό και εμπειρίες σαν κι αυτή!

Κατευθυνόμενοι προς την έξοδο, παρατηρήσαμε στο τζάμι της πόρτας άλλη μια φράση, το «Feel Good». Όπως εξάλλου μάς εξήγησε και ο Δημήτρης, αυτό που επιδιώκουν είναι ο κάθε πελάτης να νιώθει καλά όταν είναι στον χώρο και απολαμβάνει το γεύμα του, αλλά αυτό να είναι και το μήνυμα που θα πάρει μαζί του φεύγοντας. Ίσως τελικά να έχουν δίκαιο αυτοί που επιμένουν ότι οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά.


DSC_3376.jpg


Το Get Fresh είναι ένας χώρος στον οποίο μπορείς να ξεκινήσεις την ημέρα σου απολαμβάνοντας ένα αναζωογονητικό πρόγευμα. Επίσης, η ηρεμία που το χαρακτηρίζει, σου επιτρέπει να φορτώσεις τις μπαταρίες σου με ένα φρέσκο, υγιεινό και νόστιμο μεσημεριανό ή ακόμα και να εργαστείς με τον υπολογιστή σου στον ανανεωμένο χώρο του απολαμβάνοντας ένα φρέσκο χυμό ή καφέ. Είναι ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών, από το φαγητό μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Ένας χώρος όπου λειτουργούν αρμονικά όλες οι αισθήσεις, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία!

Get Fresh

Επικοινωνία: 77111111

WEBSITE / FB / INSTAGRAM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ