Τα δύο νέα μέλη στην ομάδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου

Η Χριστιάνα Ιωάννου και ο Σπύρος Χαραλάμπους εντάσσονται στην ομάδα προεπιλογής του διεθνούς διαγωνιστικού τμήματος.

Article featured image
Article featured image

Η Χριστιάνα Ιωάννου γεννήθηκε το 1991 στην Λευκωσία. Κατέχει πτυχίο Σκηνογραφίας από το Nottingham Trent University (2010-13) και μεταπτυχιακό στην Δραματουργία από το Central Saint Martins του Λονδίνου (2013-15). Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των Παραστατικών Τεχνών μέχρι το 2017.

Το 2017 ίδρυσε το Cyprus Contemporary Film Centre μια κινηματογραφική πλατφόρμα αφιερωμένη στα πειραματικά και εναλλακτικά φιλμ με θεματικές προβολές. Το 2018 ξεκίνησε να εργάζεται ως επιμελήτρια προγραμμάτων στο ετήσιο κινηματογραφικό φεστιβάλ του ΥΠΠΑΝ, Εικόνες και όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου.

Ο Σπύρος Χαραλάμπους γεννήθηκε στην Νότιο Αφρική το 1991. Σπούδασε κινηματογράφο στην Αθήνα. Έχει σκηνοθετήσει ταινίες μικρού μήκους οι οποίες έχουν προβληθεί και βραβευτεί σε φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Έχει σκηνοθετήσει στο θέατρο και την τηλεόραση και επίσης έχει συμμετοχή σε μεγάλου μήκους ταινίες ως βοηθός σκηνοθέτη. Αυτή την εποχή βρίσκεται στην προετοιμασία της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ