Σεξομολογήσεις #571: «Δεν βρίσκω έναν ωραίο, ψαγμένο, ειλικρινή και κατασταλαγμένο άνδρα»

«Διαβάζω αραιά και που τη στήλη σας και σκέφτομαι πως, στην εποχή μας, οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται», αναφέρει μεταξύ άλλων η αναγνώστρια, ζητώντας από την Tipster να της πει πόσες ελπίδες έχει και πώς μπορεί να συναντήσει έναν τέτοιο άνδρα.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy

Αγαπητή Tipster,

Είμαι μια ώριμη και ωραία γυναίκα. ψαγμένη και κατασταλαγμένη και δεν μπορώ να βρω έναν ωραίο, ψαγμένο, ειλικρινή και κατασταλαγμένο άνδρα για μια όμορφη, σταθερή σχέση (όταν λέω ωραίος, δεν εννοώ εμφανισιακά ωραίος). Διαβάζω αραιά και που τη στήλη σας και σκέφτομαι πως, στην εποχή μας, οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Κάνουν σχέσεις χωρίς πολλή σκέψη (απατούν τους συντρόφους τους ακόμα και με τα πιο στενά συγγενικά τους άτομα) και δεν τους νοιάζει εάν θα πληγώσουν τις οικογένειές τους, και σε τελική ανάλυση, τους ίδιους τους εαυτούς τους. Βασικά, δεν σέβονται τίποτα. Σε μένα όλα αυτά φαίνονται πολύ αρρωστημένα, ψυχικό σκόρπισμα χωρίς κανένα όφελος! Τελικά, κατάλαβα ότι εγώ δεν έχω καμίαν ελπίδα να βρω ένα σωστό σύντροφο, ειλικρινή, για να κτίσω μίαν όμορφη σταθερή και υγιή σχέση, να μοιραστούμε ταξίδια, επικοινωνία, συντροφικότητα.

Πες μου Tipster μου, πόσες ελπίδες έχω και πώς μπορώ να συναντήσω έναν τέτοιο άνδρα. Με όλα αυτά που διαβάζω έχω απογοητευτεί τελείως.

Κατασταλαγμένο και κατασταλαγμένη, ψαγμένο και ψαγμένη... Μα τούτα εν τα δεδομένα σου; Έτσι όπως σε συγκόφκω, εσύ θέλεις ο άνδρας (γράψε άντρας καλύτερα) να διαθέτει και χαρακτηριστικά όπως: σοβαρός, ηθικός, ρομαντικός, αποκλειστικός... και μάλλον αγαπητή μου, θα δυσκολευτείς! Επίσης, συγκόφκω ότι κάποιος που σου άρεσε, έκαμέ σου ματσουτζιά (λαθκιάν) και ρίχνεις τις σπόντες σου και την απογοήτευσή σου εδώ στα γραφόμενά σου, ευελπιστώντας ότι θα τα δει. Άτε τζαι είδεν τα, τι θα γίνει; Νομίζεις πως εν όπως τα έργα, που θα έρθει να πέσει στις αγκάλες σου; Αμ δε! Κατέβα, σε παρακαλώ, από το ροζ σου συννεφάκι και άλλαξε τακτική. Πρώτα απ’ όλα, μη θεωρείς τον εαυτό σου υπεράνω και δεύτερο, μη βάζεις τον πήχη των απαιτήσεών σου τόσο ψηλά. Και τρίτο, μη δένεις σε ψηλό μαντήλι την ωριμότητα ως βασικό χαρακτηριστικό ελκυστικότητας. Αν πάεις στην φρουταρία, εν να διαλέξεις το ώριμο το φρούτο, οξά το φρεσκούδιν, το τρυφερούδιν τζαι το σφιχτό; Ξανασκέφτου το να δεις πως έχω δίκαιο! Στο κυνήγι συντροφικότητας άλλα πράματα μετρούν: ερωτιάρης, διαχυτικός, παθιασμένος, δοτικός. Και να σε σέβεται. Τα άλλα ούλλα εν φανφάρες! Και για το πού μπορείς να τον συναντήσεις και πώς, δεν θα σου το πει κανένας οδηγός. Μόνη σου αφήνεσαι στο χάϊγουέι του έρωτα και απλώς μαθαίνεις να μην... προσπερνάς συνεχώς. Το ‘πιασες το υπονοούμενο; Άντε και γκουντ λακ!

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy



Φωτογραφία: Daniel Perrig / Pixabay

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ