Η κινηματογραφική σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών από βίλα στη Μύκονο [BINTEO]

Εικόνες από το drone της Αστυνομίας δείχνουν τη στιγμή που η Δίωξη ναρκωτικών εισβάλει σε βίλα της Μυκόνου και πιάνει τον αρχηγό και τους τρεις συνεργούς του.

Article featured image
Article featured image

Το βίντεο βγήκε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην Ελλάδα και όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ, πρόκειται για το πρώτο μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών με αρχηγό έναν σκληρό κακοποιό και άλλα τρία μέλη.

Ο αρχηγός δε αυτής της εγκληματικής οργάνωσης είχε αποφυλακιστεί το 2015 με αναστολή, έχοντας συνολικές ποινές 47 ετών κάθειρξης (;). Είναι οξύμωρο πως κατάφερε, με αυτές τις ποινές να αποφυλακιστεί και συνέχισε την παραβατική δράση του.


Στα πλάνα φαίνεται πως η αστυνομία σε συνεργασία και με το Λιμενικό της Μυκόνου εισβάλλουν στη βίλα και συλλαμβάνουν τα τέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Κατασχέθηκαν φυσικά ναρκωτικά, όπλα και αυτοκίνητα.

Οι έμποροι ναρκωτικών έφερναν την κοκαΐνη από την Ολλανδία, τη νόθευαν και τη διοχέτευαν στην Αθήνα. Όταν ένα μέλος της σπείρας πήγε στη Μύκονο, Αστυνομία και Λιμενικό οργάνωσαν την επιχείρηση.

Δείτε πιο κάτω εικόνες που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία από τα κατασχεθέντα.

mykonos-kykloma.jpg


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ