Η ΕΛΑΣ συνέλαβε και φυλάκισε δύο άτομα για άσπρη σκόνη που ήταν… στόκος

Καλά πήγε κι αυτό!

Article featured image
Article featured image

Η άσπρη σκόνη βρισκόταν σε βαζάκι μουστάρδας, μέσα στο πορτμπαγκάζ του αμαξιού τους, ενώ οι δύο Αλβανοί στο πλαίσιο της έρευνας είχαν αναφέρει στα τσακάλια τους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για στόκο που τον είχαν για μερεμέτια (aka κουτσοδούλεια).

Σε επική γκάφα υπέπεσαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ με τη σύλληψη δύο ατόμων με καταγωγή από την Αλβανία, τις προηγούμενες ημέρες, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά τότε, οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτους τους δύο άνδρες και σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου λοιπόν ζήτησαν από τον οδηγό να ανοίξει το πορτμπαγκάζ, όπου βρήκαν πολλά κουτιά με χρώματα και ένα βαζάκι μουστάρδας με άσπρη σκόνη.

Όταν ρώτησαν τι είχε μέσα, ο ιδιοκτήτης του οχήματος τούς είπε πως ήταν στόκος για μερεμέτια, όμως δεν πείστηκαν, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να κρατηθούν για 48 ώρες.

Τους κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα, 2.900 ευρώ που είχαν πάνω τους, ενώ το περιεχόμενο του βάζου εστάλη για εργαστηριακό έλεγχο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press, το αποτέλεσμά του έδειξε πως όντως είχε στόκο μέσα και η 48ωρη ταλαιπωρία των δύο ανδρών από την Αλβανία ευτυχώς έληξε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ