Το τέλος της καριέρας του ανακοίνωσε ο Κυριάκος Ιωάννου

Συγκινούν τα λόγια του κορυφαίου Κύπριου αθλητή στίβου.

Article featured image
Article featured image

Σε ανάρτηση του στα κοινωνικά του δίκτυα, ο Κυριάκος Ιωάννου γράφει ότι «ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του!!! Ένα ταξίδι που ήταν γεμάτο όνειρα και στόχους!!! Ένα ταξίδι όπου ξεκίνησε από μια μικρή χώρα την Κύπρο. Από εκεί ξεκίνησαν όλα τα όνειρα: να καταφέρω να γίνω ένας από τους καλύτερους άλτες του ύψους στον κόσμο.. και τα κατάφερα!!!».

«Σε όλη αυτή την πορεία υπήρξαν δύσκολες στιγμές, πόνος, τραυματισμοί, χειρουργεία, απογοητεύσεις, απορρίψεις... αλλά όμως και δάκρυα χαράς, υπερηφάνεια, πανηγυρισμοί, συγκινήσεις!!! Έτσι είναι όμως φίλε ο πρωταθλητισμός. Τίποτα δεν σου χαρίζεται, μόνο κερδίζεται. Με σκληρή δουλειά, αφοσίωση, αγάπη και πίστη για αυτό που κάνεις. Και αυτό με έκανε να τολμάω και ποτέ να μην τα παρατάω!!!», προσθέτει.

«Κάπου εδώ όμως», συνεχίζει, «πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, στην γυναίκα μου, στους γονείς μου, στον προπονητή μου Δημήτρη Ευθυμίου, σε όλους τους γιατρούς μου, στους φίλους μου και σε όλους τους χορηγούς μου, που όλοι τους συνέλαβαν στις επιτυχίες μου αλλά ήταν πάντα δίπλα μου και στις αποτυχίες».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκφράζει επίσης «στην ομοσπονδία μου, ΚΟΕΑΣ και τον ΚΟΑ για όλη την στήριξη που μου παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια».

«Ένα όμορφο ταξίδι που έφτασε στο τέλος του, ίσως όχι με τον καλύτερο τρόπο λόγο της COVID. Θα ήθελα να τέλειωνε με ένα τελευταίο αγώνα μου, όμως επιφυλάσσομαι στο άμεσο μέλλον για ένα αγώνα επίδειξης από παλιούς και νέους άλτες του ύψους», σημειώνει.Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ