H αποθεωτική υποδοχή της εθνικής Ιταλίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η εθνική Ιταλίας επέστρεψε στη Ρώμη και έτυχε θερμής υποδοχής από τους Ιταλούς οπαδούς έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής.

Article featured image
Article featured image

Υποδοχή ηρώων επιφύλασσαν στους διεθνείς ποδοσφαιριστές της εθνικής Ιταλίας οι συμπατριώτες τους, μετά την κατάκτηση του φετινού Euro.


Η «Σκουάντρα Ατζούρα» επικράτησε της Αγγλίας μέσα στο Γούεμπλεϊ με 3-2 στα πέναλτι και σήκωσε για δεύτερη φορά στην ιστορία της το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.



Οι παίκτες του Μαντσίνι έτυχαν θερμής υποδοχής από τους Ιταλούς οπαδούς που συγκεντρώθηκαν τόσο στο ξενοδοχείο της ομάδας ενώ αρκετοί είχαν αποπειραθεί να στήσουν «πάρτι» και στο αεροδρόμιο «Φιουμιτσίνο» της Ρώμης.


mancini.jpg


italia_6.jpg


italia_8.jpg


kielini.jpg


kielini_1.jpg


italia_9.jpg


bonucci.jpg


Κιελίνι: «Αφιερώνουμε το τρόπαιο του Euro 2020 στον Αστόρι»


Ο Νταβίντε Αστόρι έφυγε απ' τη ζωή τον Μάρτιο του 2018, όμως κανείς στην Ιταλία δεν τον ξεχνά και το απέδειξε ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο αρχηγός των ατζούρι στην ομιλία του για την κατάκτηση του Euro 2020 αφιέρωσε στον άλλοτε κάπτεν της Φιορεντίνα τη μεγάλη αυτή επιτυχία.


«Θέλουμε να αφιερώσουμε το τρόπαιο και στον Ντάβιντε Αστόρι, θα θέλαμε να είναι εδώ μαζί μας. Είναι πάντα παρών στην σκέψη και στην καρδιά μας» ανέφερε ο Κιελίνι.


Στη συνέχεια αφιέρωσε τη νίκη και στον πρόεδρο της Ιταλίας, Σέρτζιο Ματαρέλα: «Πρόεδρε, επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας. Η παρουσία σας ήταν σημαντική. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη σε εσάς και στους εκατομμύρια Ιταλούς στον κόσμο που δεν μας άφησαν μόνους».


Τέλος αναφέρθηκε και στην ομάδα του και στη ψυχή που έδειξε παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν: «Είναι μία ομάδα που δεν έχασε τη ψυχή της ακόμη και σε δυσκολίες. Το να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και βάζουμε το ομαδικό συμφέρον πάνω απ' το ατομικό».

italia_7.jpg




Με πληροφορίες από Athens Voice / sport24.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ