Μια πελώρια τρισδιάστατη γάτα κλέβει τα βλέμματα στο Τόκιο [ΒΙΝΤΕΟ]

Στέκεται όρθια και νιαουρίζει στους περαστικούς.

Article featured image
Article featured image

Μια γιγαντιαία τρισδιάστατη γάτα εμφανίστηκε σε μια πινακίδα στο Τόκιο, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς της πόλης, προκαλώντας έκπληξη και σοκ στους περαστικούς.


Η γάτα εμφανίζεται μεταξύ διαφημίσεων και είναι τόσο υπερρεαλιστική που πραγματικά τρομάζεις, νομίζοντας ότι είναι ζωντανή, καθώς προβάλλεται σε μια led καμπύλη οθόνη 155 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Σιντζούκου. Η ανάλυσης 4K οθόνη δείχνει τη γάτα να περπατά και να νιαουρίζει.Η πινακίδα, που προβάλλει διαφημίσεις από τις 7 το πρωί έως τη μία μετά τα μεσάνυχτα, αλλάζει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όσο για τη γάτα, φαίνεται να ξυπνά το πρωί και μέχρι το απόγευμα μπορεί να τη δει κανείς να στέκεται όρθια και να νιαουρίζει στους περαστικούς. Το βράδυ ξαπλώνει και κοιμάται με το κεφάλι ακουμπισμένο στις πατούσες της.


Η γάτα «Σιντζούκου» έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή στο διαδίκτυο, με τους χρήστες να την αποκαλούν «χαριτωμένη» και να εκφράζουν την έκπληξή τους για την εξέλιξη της τεχνολογίας.Ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε ένα βίντεο του ζώου που χασμουριέται και κοιμάται, γράφοντας: «Δείχνει να νυστάζει τη νύχτα».


Για όσους δεν μπορούν να δουν από κοντά την πινακίδα με τη γάτα, μία από τις εταιρείες πίσω από την οθόνη αυτή, η Cross Space, έχει ξεκινήσει ζωντανή προβολή της πινακίδας μέσω YouTube. Ωστόσο, σε ένα δελτίο Τύπου προειδοποιούν τον κόσμο πως το εφέ 3D μπορεί να μειωθεί, ανάλογα με τη γωνία θέασης.
Η διαφημιστική πινακίδα βρίσκεται στην ανατολική έξοδο του σιδηροδρομικού σταθμού Σιντζούκου, μια περιοχή γνωστή ως πολυσύχναστο εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο, απ' όπου περνούν καθημερινά περίπου 190.000 άτομα.

Πηγή: iefimerida

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ