Οι Chunky Funky στο 16ο Cyprus Rialto World Music Festival

Με χαρούμενη διάθεση και χορευτική, ρυθμική και διασκεδαστική μουσική.

Article featured image
Article featured image

Ένας από τους στόχους της μπάντας είναι η επικοινωνία με τον κόσμο. Έτσι λοιπόν, ορισμένοι από τους ακροατές θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από ένα «παιχνίδι», να αναλάβουν τον ρόλο του Μαέστρου και να διευθύνουν επί σκηνής.


Λέξεις που περιγράφουν τη μουσική τους είναι: χορευτική, χαρούμενη, ρυθμική και διασκεδαστική. Στην συναυλία ο Μαέστρος, χρησιμοποιεί προκαθορισμένα σήματα χεριών για να διευθύνει την μπάντα, ενώ παράλληλα αυτοσχεδιάζει με την μορφολογία και την ενορχήστρωση των κομματιών.


ΜΟΥΣΙΚΟΙ

Γιώργος Μορφίτης: μαέστρος, πλήκτρα, κρουστά

Ηλίας Ιωάννου: τρομπέτα

Χάρης Ιωάννου: τενόρο, βαρύτονο σαξόφωνο

Χρίστος Ζένιος: τενόρο, βαρύτονο σαξόφωνο

Αντρέας Παντελή: πλήκτρα

Ερμής Μιχαήλ: κιθάρα

Rodrigo Caceres: ηλεκτρικό μπάσο

Αντρέας Στεφάνου: τύμπανα

Ρόδος Παναγιώτου: κρουστά

Chunky Funky_Jazz Showcase2.jpg


Το σχήμα Chunky Funky δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Μορφίτη τον Αύγουστο του 2019. Μέσω της μπάντας, παρουσιάζονται πρωτότυπες συνθέσεις σε ύφος Φάνκ μουσικής δεκαετίας 70’-80’, με ελαφρύ χαρακτήρα Τζαζ και έντονο μοντέρνο Σόουλ ηχόχρωμα. Το πρόγραμμα, καθώς και η ενορχήστρωση όλων των κομματιών, είναι γραμμένα με τρόπο ώστε να προσομοιάζουν την καλλιτεχνική διαδικασία ενός Ντι-Τζέι, με ζωντανά όργανα επί σκηνής.Τρίτη 27 Ιουλίου@Πάρκινγκ ΣΕΚ (πίσω από Θέατρο Ριάλτο) στις 21:00

Εισιτήρια: €5 (Ελεύθερη είσοδος για μουσικούς, μαθητές & φοιτητές / Απαραίτητη η προεξασφάλιση θέσεων)

Πληροφορίες / Ταμείο: 77 77 77 45 www.rialto.com.cy, Rialto App

Οδηγίες προς θεατές: Το Θέατρο Ριάλτο λειτουργεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας για αντιμετώπιση της πανδημίας. Το κοινό πρέπει να εξασφαλίζει εκ των προτέρων τα εισιτήρια του, είτε ηλεκτρονικά (rialto.com.cy, Rialto App) είτε από το ταμείο του Θεάτρου (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 15:00).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ