Λειτουργεί στην Αθήνα το πρώτο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης μόνο για εμβολιασμένους

Το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης είναι γεγονός. Την ανακοίνωση έκανε ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος, ο οποίος θα τραγουδά εκεί φέτος το καλοκαίρι.

Article featured image
Article featured image

Με ένα σύντομο βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Πάνος Κιάμος ανακοίνωσε ότι από τις 16 Ιουλίου το Ποσειδώνιο θα γίνει το πρώτο covid free κέντρο.

«Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με τη δημόσια υγεία. Γι’ αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου το Ποσειδώνιο να αποτελέσει το πρώτο αμιγές covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου στο Ποσειδώνιο οι μάσκες πέφτουν», λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο ο Πάνος Κιάμος.



Υπενθυμίζεται ότι στους αμιγείς χώρους με εμβολιασμένους η πληρότητα θα ανέρχεται στο 60%. Στους μεικτούς χώρους η πληρότητα θα ανέρχεται μόλις στο 25%, ενώ θα είναι υποχρεωτικό προηγούμενο αρνητικό rapid τεστ για τους μη εμβολιασμένους.

Τα νέα μέτρα στην εστίαση και την ψυχαγωγία θα ισχύσουν από τις 15 Ιουλίου, οπότε και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι χώροι αμιγώς για εμβολιασμένους και οι μικτοί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ