Η «Ευτυχία» της εμπειρίας του θερινού σινεμά

Παγωμένη μπύρα, ποπ κορν και μια από τις πιο δυνατές ελληνικές ταινίες των τελευταίων ετών, σε έναν open air κινηματογράφο που από τη μέρα λειτουργίας του μπορεί να περηφανεύεται ότι κόβει τα περισσότερα εισιτήρια από κάθε άλλη αίθουσα στην Κύπρο.

Article featured image
Article featured image

Με μια μπύρα στο χέρι, καθίσαμε αναπαυτικά στο ωραίας αισθητικής θερινό σινεμά που στήθηκε στον υπαίθριο χώρο του Nicosia Mall, έξω από το Verde Café, και κουβεντιάζαμε απολαμβάνοντας το σούρουπο και τον ατελείωτο πορτοκαλί ορίζοντα της περιοχής.

Αν και είχαμε δει ξανά την ταινία «Ευτυχία», τόσο το γεγονός ότι αυτή τη φορά η προβολή θα γινόταν κάτω από τα αστέρια, ένα δροσερό βράδυ του Ιούλη, όσο και η ίδια η ταινία από μόνη της με τα διαμάντια που έχει χαρίσει αυτή η γυναίκα-μύθος σε όλους τους μεγάλους του ελληνικού τραγουδιού, μας βοήθησαν να χαλαρώσουμε στις αναπαυτικές καρέκλες, να ακουμπήσουμε τη μπύρα στο τραπεζάκι και να πάρουμε ξανά δυνατή γεύση από τη ζωή της εμβληματικής Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου.

α3.JPEG


Μαζί με τα Rio Premier Cinemas, το Nicosia Mall έκανε αυτό που υποσχέθηκε πραγματικότητα, προσφέροντας νότες απόλαυσης και δροσιάς στην πιο ζεστή εποχή του χρόνου, εγκαινιάζοντας το Open Air Plaza Cinema, τηρώντας παράλληλα όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19.

Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών, που περιλαμβάνει νέες διεθνείς κινηματογραφικές ταινίες, παιδικές ταινίες και πολυσυζητημένες πρεμιέρες, το θερινό σινεμά του Nicosia Mall, άνοιξε τις πόρτες του ήδη από τις αρχές Ιουλίου, κάνοντας τις νύχτες μας ακόμη πιο incredible.

Photo 1.jpg


Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε online στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και στα ταμεία των Rio Cinemas στο Nicosia Mall.

Το εισιτήριο για το Open Air Cinema, κάθε Τρίτη, είναι στα €7!

Χορηγός επικοινωνίας στο καλοκαιρινό σινεμά είναι ο Super FM 104,7.

Χορηγοί: Σχέδιο Ανταμοιβή, Τράπεζας Κύπρου και Μπύρα Λέων. Υποστηρικτές: Pizza Hut, Scafolding solutions και Φυτώριο Αροκάρια.

Για το πρόγραμμα προβολών μπορείτε να ενημερωθείτε στο https://www.riopremiercinemas.com.cy και https://www.facebook.com/riopremiercinemas


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ