Η Λατινοπούλου προκάλεσε και πάλι αντιδράσεις στα social media

Με δύο διαφορετικές αναρτήσεις.

Article featured image
Article featured image

Την Κυριακή (18 Ιουλίου) η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Αφροδίτη Λατινοπούλου, τοποθετήθηκε μέσω των social media για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου στη Φολέγανδρο, τονίζοντας πως ο δράστης είναι αναρχικός.


Σύμφωνα με την ανάρτησή της, ο όρος «γυναικοκτονία» δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο έγκλημα που για την ίδια είναι μια «στυγερή ανθρωποκτονία». Εξηγώντας τους λόγους που έχει αυτή την πεποίθηση, ανέφερε πως με τη συγκεκριμένη ορολογία «μιλούν για τις γυναίκες σαν να είναι ξεχωριστή, κατώτερη κατηγορία ανθρώπων», και αυτό είναι κάτι που προκαλεί «απογοήτευση» στην ίδια.


Δείτε τη σχετική ανάρτηση:


Ένα 24ωρο αργότερα, ενώ το σχόλιο της είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, με αρκετούς χρήστες να χρησιμοποιούν άσχημους χαρακτηρισμούς σε βάρος της, η Λατινοπούλου προχώρησε σε νέα, προκλητική ανάρτηση.


Θέλοντας να δικαιολογήσει τις αναφορές της για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, παρέθεσε τέσσερις δολοφονίες ανδρών από γυναίκες για να καταλήξει λέγοντας «Όχι στη μητριαρχία».Δείτε τη σχετική ανάρτηση:Με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα / in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ