Τα δάκρυα της Άννας Ντουντουνάκης, η οποία για μερικά δέκατα δεν πέρασε στον τελικό των 100 μ. πεταλούδα

Έστω κι αν πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της κολύμβησης δεν κατάφερε να πετύχει και τους δύο στόχους που έθεσε, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συγκρατήσει την συγκίνηση και την απογοήτευσή της.

Article featured image
Article featured image

Η σπουδαία κολυμβήτρια, Άννα Ντουντουνάκη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό των 100μ πεταλούδα για έξι δέκατα του δευτερολέπτου (πετυχαίνοντας πανελλήνιο ρεκόρ).

«Χαίρομαι που τη στιγμή που έπρεπε μπόρεσα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα. Πιστεύω ότι έδωσα ότι περισσότερο είχα σε αυτήν την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα ένα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό. Στεναχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό για λίγο για να μπω στην οκτάδα, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αχάριστη.

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ξεκίνησε η Ολυμπιακή προετοιμασία με δύο στόχους, ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό και οκτάδα στην Ολυμπιάδα. Πέτυχα τον έναν και με το παραπάνω, έχασα τον άλλον. Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή. Χαίρομαι που τουλάχιστον και στα δύο έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό την ώρα που έπρεπε».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ