«Μoana» στην αυλή του Πολιτιστικού, που μετατρέπεται σε έναν υπαίθριο καλοκαιρινό κινηματογράφο

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου συνεργάζεται με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου για μια σειρά προβολών με ελεύθερη είσοδο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών Faneromeni21. Κάτω από τον γενικό τίτλο «Πολιτισμός Ξανά!», η αυλή του Πολιτιστικού μετατρέπεται σε ένα υπαίθριο καλοκαιρινό κινηματογράφο.

Article featured image
Article featured image

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου, στην αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, προβάλλεται η Αμερικανική ταινία περιπέτειας κινουμένων σχεδίων «Moana» (107'). Κεντρική ηρωίδα στην ταινία είναι η νεαρή Moana, που κατοικεί σε ένα νησί του Ειρηνικού και που θα αναλάβει να σώσει το λαό της όταν θα κινδυνεύσει. Μαζί με τον ημίθεο Μάουι, που προκάλεσε αυτό το κακό με μια πράξη του, θα προσπαθήσουν να εκπληρώσουν την αρχαία προφητεία κόντρα σε τέρατα, αλλά και στους ίδιους τους τους εαυτούς.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Ρον Κλέμεντς και Τζον Μάσκερ και το σενάριο ο Τζάρεντ Μπους.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

Είσοδος ελεύθερη

Σημειώνεται πως τα βράδια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Faneromeni21, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.

Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται λαμβάνοντας υπόψη τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού.

Μάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Ιδρύματος www.boccf.org και στις επίσημες σελίδες του Ιδρύματος στο Facebook & στο Instagram (@boccf) και στο τηλέφωνο 22128157.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα ληφθούν φωτογραφίες ή και βίντεο. Η εικόνα όσων παρευρεθούν για την παρακολούθησή τους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προώθησης ή και να δοθεί στα ΜΜΕ ή να ανέβει στο διαδίκτυο. Με την παρουσία στις εκδηλώσεις, το κοινό δίνει αυτόματα στους διοργανωτές το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες/βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης ή βιντεογράφησης.

Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου

Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία

Για πληροφορίες: 22 128157

www.boccf.org

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ