Το νέο εργαλείο του Instagram περιορίζει την παρενόχληση και το bullying

«Ξέρουμε πως οι άνθρωποι βρίσκονται μερικές φορές σε προσωρινές στιγμές πραγματικού κινδύνου/πόνου και θέλουμε να τους δώσουμε τα εργαλεία να προστατεύσουν τους εαυτούς τους σε αυτές τις καταστάσεις».

Article featured image
Article featured image

Ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, ήταν αυτός που παρουσίασε με ένα post του το νέο εργαλείο Limits, με αφορμή τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκαν οι τρεις παίκτες της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2020.



Το Limits, επιτρέπει στους χρήστες να κλειδώνουν τους λογαριασμούς τους προσωρινά έτσι ώστε να περιορίζουν τις αλληλεπιδράσεις με άλλους, σε περιόδους που νιώθουν πως βρίσκονται στο επίκεντρο επιθέσεων ή παρενοχλήσεων.

Ο Mosseri δήλωσε πως το Instagram σκοπεύει να μειώσει τη ρητορική μίσους όσο το δυνατόν περισσότερο, ωστόσο αναγνωρίζει πως είναι αδύνατο να εξαφανίσει όλες τις μορφές ρατσισμού στην πλατφόρμα. Έτσι, θέλει να δώσει τα εργαλεία στους χρήστες που θα τους επιτρέψουν να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις.


Δείτε το βίντεο του Adam Mosseri:



*Το Limits δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή σε επιλεγμένους χρήστες από όλο τον κόσμο και σύντομα θα ακολουθήσει η επίσημη κυκλοφορία.

Πηγή: unboxholics

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ