Παπάς στην Εύβοια ανοίγει κάσα νεκρού από Covid και φωνάζει «δεν υπάρχει κορωνοϊός»

Και για να γίνει ακόμα πιο σουρεάλ η φάση, ανοίγοντας την κάσα ο ιερέας έβγαλε μέχρι και το σελοφάν, ενώ η ίδια η κηδεία έγινε χωρίς μέτρα. Όταν οι εργάτες των κοιμητηρίων αντέδρασαν, τους είπε ότι κουμάντο κάνει ο ίδιος.

Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με το EviaZoom.gr, ένας ιερέας ονόματι Αγαθάγγελος, στην Παλαιοημερολογίτικη Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, στο χωριό Αφράτι της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίου, βρίσκεται πίσω από την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή προσέγγιση στα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Όπως είπε στο τοπικό μέσο ο εργάτης των κοιμητηρίων της Χαλκίδας, Βαγγέλης Σαμαράς, πριν ένα μήνα ο κ. Αγαθάγγελος άνοιξε το φέρετρο ενός 77χρονου ο οποίος πέθανε από κορωνοϊό και φώναζε ότι Covid19 δεν υπάρχει. Για να γίνει ακόμα πιο σουρεάλ η φάση, ανοίγοντας την κάσα ο ιερέας έβγαλε μέχρι και το σελοφάν, ενώ η ίδια η κηδεία έγινε χωρίς μέτρα. Όταν οι εργάτες αντέδρασαν, τους είπε ότι κουμάντο κάνει ο ίδιος.

Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι δέχτηκε μέχρι και απειλές. Από την άλλη, ο κ. Απόστολος Κολοκυθάς, ιδιοκτήτης ενός γραφείου τελετών που βρίσκεται στη Νέα Λάμψακο, τόνισε τα εξής:

«Έχω χάσει πάσα ιδέα, είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται, εδώ προσπαθούμε να επιβιώσουμε να είμαστε συνεπείς στα μέτρα προστασίας, κάνουμε τα πάντα για να προφυλαχτούμε από αυτό τον ιό και ακούμε πράγματα που και εγώ τα έχω χάσει. Είμαστε μέσα στο σωματείο προσπαθούμε να τηρήσουμε τους όρους και τους νόμους που μας έχουνε βάλει να τηρούμε και βλέπω να γίνεται από τον καθένα το έλα να δεις.

Δυστυχώς λυπάμαι. Είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση και πρέπει ενεργήσουμε ως κλάδος με το σωματείο σε αυτές τις περιπτώσεις που υπάρχουν ορισμένοι αντιρρησίες και αρνητές που δεν πιστεύουν σε αυτή την πανδημία».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Luben

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ