7χρονος ανεβάζει βίντεο στο YouTube ως απάντηση στο bullying των συμμαθητών του

Η σοφία, η ωριμότητα και η θετική στάση που αποπνέει κάνει ακόμη και τους μεγάλους να τον ακούν με προσοχή, λέει το upworthy.

Article featured image
Article featured image

Ο 7χρονος Rowyn Montgomery από το Rhode Island των ΗΠΑ φτιάχνει βίντεο στα οποία δίνει συμβουλές στους συμμαθητές του. Η μητέρα του, Michelle Montgomery, λέει ότι ο γιος της είναι αρκετά ώριμος για την ηλικία του: «Είναι τόσο αστείος. Μπορείς να του μιλήσεις για τα πιο σοβαρά πράγματα».

«Με πείραζαν τα παιδιά επειδή ενώνονται τα φρύδια μου, αλλά δεν με νοιάζει γιατί είμαι ο εαυτός μου. Δεν έχει σημασία τι πιστεύουν για εσάς, έχει σημασία τι πιστεύετε εσείς για τον εαυτό σας και είναι καλό να δέχεσαι τον εαυτό σου και να δείχνεις στους άλλους ποιος είσαι», λέει μεταξύ άλλων.


«Όταν κάνω βίντεο, νιώθω χαρούμενος που και άλλοι άνθρωποι μπορούν να τα παρακολουθήσουν και να νιώσουν κι αυτοί χαρούμενοι», δήλωσε στο ABC 6. «Αν τους πειράζουν επειδή είναι ντροπαλοί ή για κάποιο άλλο λόγο, μπορούν να παρακολουθήσουν τα βίντεο μου».

Η μητέρα του Rowyn εργάζεται στον τομέα της υγείας και ο ίδιος ο Rowyn ελπίζει να γίνει κι αυτός κάποια μια μέρα σύμβουλος, ώστε να συνεχίσει να βοηθά τους συνανθρώπους του.

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο του στο κανάλι του στο YouTube, Rollin’ with Rowyn.

Πηγή: Μικροπράγματα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ