5 (εντυπωσιακές) προτάσεις για εναλλακτική διαμονή στην Κύπρο

Τα πιο ιδιαίτερα εναλλακτικά καταλύματα για μοναδικές eco-friendly εμπειρίες στο νησί, που το πιο πιθανό είναι να μη γνώριζες καν ότι υπάρχουν.

Article featured image
Article featured image

Ένα ιδιαίτερο κάμπινγκ σε ένα όμορφο χωριό στο βουνό με μογγολικές σκηνές στην Πάφο, ξύλινα σπιτάκια σε έναν ελαιώνα λίγα μέτρα μακριά από την παραλία που προσφέρονται για glamping στον Άγιο Θεόδωρο στη Λάρνακα, ένα κέντρο ευεξίας λίγο έξω από τη Λευκωσία στον Αναλιόντα, ξύλινα σπιτάκια σε έναν αγροτικό χώρο με λίμνη που προσφέρεται για ψάρεμα στην Τριμίκλινη, αλλά και ένας ονειρικός οικισμός βγαλμένος από παραμύθι στον Πύργο της Λεμεσού, σε προσκαλούν για μια διαφορετική εμπειρία διακοπών.

Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να βιώσεις μια αξέχαστη εμπειρία, μακριά από τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου αλλά κοντά στην παράδοση και τη φύση, τότε οι παρακάτω επιλογές από αγροτουριστικά καταλύματα σε απόμερα χωριά της Κύπρου, που ίσως να μην έχεις επισκεφθεί, σε αφορούν.



Ανακάλυψε την Κύπρο, βγες έξω στη φύση και κλείσε διαμονή σε πέντε ξεχωριστά μέρη που θα βρεις στο σχετικό άρθρο στο Check In Cyprus.


*Το εν λόγω άρθρο περιλαμβάνεται στο «IN LOVE With Cyprus», μια πολυτελή έκδοση 196 σελίδων, γεμάτη Κύπρο, η οποία κυκλοφορεί στα περίπτερα στην τιμή των €2.

cover_final.png


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ