Το 19χρονο παιδί του Eminem έκανε coming out ως non-binary άτομο

Όπως ανέφερε, δεν θέλει πλέον να ονομάζεται Γουίτνεϊ, αλλά Στίβι.

Article featured image
Article featured image

Το 19χρονο παιδί του Eminem έκανε coming out ως non-binary άτομο σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok και παρακάλεσε το κοινό να της απευθύνεται πλέον με τις αντωνυμίες «αυτοί-ή-ός».


«Νιώθω το ίδιο άνετα και με το "αυτός" και με το "αυτή". Είμαι εγώ. Δείτε με να μεταμορφώνομαι και να νιώθω όλο και πιο άνετα με τον εαυτό μου. Θα μεγαλώνω και θα αλλάζω για πάντα», αναφέρει στη λεζάντα του βίντεο.



Όπως ανέφερε, δεν θέλει πλέον να ονομάζεται Γουίτνεϊ, αλλά Στίβι - όπως ήταν και το δεύτερο όνομα της γιαγιάς της, η οποία έφυγε πρόσφατα από την ζωή. Στην ερώτηση πώς διάλεξε το όνομα, απάντησε πως «πέρασα πολύ καιρό για να διαλέξω όνομα με το οποίο θα ήμουν άνετος και το πρώτο όνομα που ένιωσα έτσι ήταν το Στίβι». 



Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017, είχε δηλώσει πως είναι bisexual, μέσω μίας δημοσίευσης στο Instagram, την οποία τώρα έχει διαγράψει. «Χαρούμενη ημέρα coming out! Είμαι bisexual. Θα ήθελα να σας πω ότι είστε τέλειοι ακριβώς έτσι όπως είστε και η αγάπη είναι αγάπη, μην φοβάστε, να είστε ο εαυτός σας», έγραφε.



Με πληροφορίες από iefimerida.gr / Πρώτο Θέμα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ