Χρυσός Ολυμπιονίκης παρακολουθούσε τις καταδύσεις πλέκοντας θήκη για το μετάλλιό του [ΒΙΝΤΕΟ]

«Το μόνο πράγμα που με βοήθησε να κρατήσω τα λογικά μου σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν η αγάπη μου για το πλέξιμο και το βελονάκι».

Article featured image
Article featured image

Ο Βρετανός «Χρυσός» Ολυμπιονίκης των καταδύσεων, Τομ Ντέιλι, έγινε viral όταν εθεάθη στις κερκίδες, την ώρα που διεξαγόταν ο τελικός γυναικών από τραμπολίνο 3 μ., να πλέκει ασταμάτητα. 


Όταν τον «έπιασε» η κάμερα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, οι παρουσιαστές του BBC προσπάθησαν να μαντέψουν τι έπλεκε εκείνη την ώρα ο Ντέιλι. Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, έμοιαζε με κάποιου είδους καπέλο, που ίσως να προορίζεται για τον γιο που έχει αποκτήσει ο 27χρονος με τον σύζυγό του, τον παραγωγό Ντάστιν Λανς Μπλακ. Πάντως, ο ίδιος παρουσίασε την τελευταία του δημιουργία στον λογαριασμό του στο Instagram, που έχει για τις πλεκτές δημιουργίες του, ο οποίος μάλιστα έχει 254.000 followers. 

Πρόκειται για μία μικρή θήκη, προκειμένου να μπορεί να μεταφέρει χωρίς να γρατσουνιστεί το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε με τον Ματ Λι στις συγχρονισμένες καταδύσεις από βατήρα 10 μέτρων. Στη μία πλευρά της θήκης έφτιαξε τη βρετανική σημαία και στην άλλη εκείνη της Ιαπωνίας. 


Ο Τομ Ντέιλι δηλώνει ότι το πλέξιμο τον βοήθησε πάρα πολύ στην προσπάθεια να κατακτήσει το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Και παρότι πέτυχε τον στόχο του, δεν πάει πουθενά χωρίς τις βελόνες του.

Πηγή: LiFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ