«Αηδιαστικό το να κληρονομείς χρήματα»

Ο Daniel Graig δεν σκοπεύει να αφήσει τίποτα στα παιδιά του από την μεγάλη περιουσία του.

Article featured image
Article featured image

Ο διάσημος ηθοποιός, η καθαρή αξία της περιουσίας του οποίου εκτιμάται σε περίπου 160 εκατομμύρια δολάρια, είπε ότι πιστεύει πως το να κληρονομεί κάποιος χρήματα είναι «αηδιαστικό» και πως ελπίζει να «χαρίσει» τα περισσότερα από τα εκατομμύριά του.

Ο Graig ο οποίος έχει μία κόρη με τη σύζυγό του Ρέιτσελ Βάιζ και μία ακόμη με την πρώην σύζυγό του, Φιόνα Λούρντον, αναφέρθηκε επίσης στην αποχώρησή του από τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ στο επερχόμενο «No Time to Die».

Μιλώντας στο περιοδικό «Candis», ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός είπε: «Δεν υπάρχει μια παλιά παροιμία που λέει ότι εάν πεθάνεις πλούσιος, έχεις αποτύχει; Νομίζω ότι ο Άντριου Κάρνεζι (ένας Αμερικανός βιομήχανος) έδωσε ένα ποσό που σε σημερινή αξία θα ήταν περίπου 11 δισεκατομμύρια δολάρια, κάτι που δείχνει πόσο πλούσιος ήταν, γιατί βάζω στοίχημα ότι κράτησε κάποια για τον εαυτό του. Αλλά δεν θέλω να αφήσω μεγάλα ποσά στην επόμενη γενιά. Νομίζω ότι το να κληρονομεί κανείς χρήματα είναι αηδιαστικό. Η φιλοσοφία μου είναι να τα ξεφορτωθείς ή να τα χαρίσεις προτού πεθάνεις».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ