In/Visible Landscapes [δωρεάν διαδικτυακή συζήτηση]

Ο Διεθνής Σύνδεσμος Φωτογραφίας και Θεωρίας διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση σε δύο μέρη υπό τον τίτλο In/Visible Landscapes. Η συζήτηση εξετάζει τη σύζευξη φωτογραφίας, τοπίου, κλιματικής κρίσης και αποικιοκρατίας με τη συμμετοχή εγνωσμένου κύρους ομιλητών.

Article featured image
Article featured image

Το πρώτο μέρος της διαδικτυακής συζήτησης με τίτλο In/Visible Landscapes: [Post]-photographic practices and the politics of ecology, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 (18.00-19.30, EEST) με τη συμμετοχή των T.J. Demos και Jussi Parikka.

Το δεύτερο μέρος με τίτλο In/Visible Landscapes: Photography, colonialism and the environment θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 (17.00-19.00, EEST) με τη συμμετοχή των Nicola Brandt, Στέλιου Καλλινίκου και Uriel Orlow.

Τις συζητήσεις θα συντονίζουν η Έλενα Πάρπα και ο Νίκος Φιλίππου.

Οι συζητήσεις θα διεξαχθούν στα αγγλικά, θα είναι δωρεάν για το κοινό και θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω του συνδέσμου παρακολούθησης:

https://zoom.us/webinar/tJEpcO2oqD8oEtOdqSZNPzB0ectBfFAMq2Mo/ics?icsToken=98tyKuCtqjwuGtKRshGARowMBo_CLPTwpilBj7dymA7WOQ5jeCGmM-FWELRZMfXB

Με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.




Φωτογραφία: mohammad alizade / Unsplash

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ