O Ταγίπ ενέταξε στη ρητορική του και τον Ιησού Χριστό

Το λες και επίκληση στην αυθεντία!

Article featured image
Article featured image

Τον Ιησού Χριστό επικαλέστηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, θέλοντας να στηρίξει τα έργα που υλοποιούνται αυτήν την περίοδο στη χώρα του. Είπε, χαρακτηριστικά, πως κάποιοι δεν τα βλέπουν, αλλά ο Ιησούς Χριστός δίνει την απάντηση.

Όπως μετέδωσαν ελλαδικά Μέσα, ο Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε χαρακτηριστικά σε ομιλία του, χθες, πως «δεν μπορούμε να πούμε τίποτα σε όσους δεν βλέπουν τα εργοστάσια, τα οποία εγκαινιάζουμε διαδοχικά, όπως δεν βλέπουν τις υπόλοιπες παραγωγικές μονάδες και τις βιομηχανικές περιοχές που θεμελιώνουμε».

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχει η φήμη, πως ρώτησαν στον Ιησού Χριστό, "Τι είναι πιο δύσκολο από το αναστήσεις έναν νεκρό;". Ο Ιησούς Χριστός απαντώντας, είπε "Το να εξηγείς σε αυτόν που δεν καταλαβαίνει"».


«Θα απλώσω το χέρι μου και σε άλλες περιοχές του κόσμου»

Σημειώνεται πως ο Τούρκος πρόεδρος κατά την ομιλία του τη Δευτέρα υποσχέθηκε πως «θα απλώσει το χέρι» και σε άλλες περιοχές του κόσμου. «Έχουμε μεγάλες ευθύνες. Όπως στο Αφγανιστάν, στο Αζερμπαϊτζάν και στη Λιβύη. Απλώνοντας το χέρι μας στη Λιβύη, απλώνοντας το χέρι μας στο Αζερμπαϊτζάν φέραμε ηρεμία στην περιοχή. Όπως και στη Συρία, με τον ίδιο τρόπο και στο Ιράκ. Δόξα σοι, έχουμε τη δυνατότητα, την πίστη, την αποφασιστικότητα, τον προγραμματισμό και την προετοιμασία για να αναλάβουμε τέτοιες ευθύνες», ανέφερε περαιτέρω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ