Κάποιοι τόλμησαν να επικροτήσουν τον Μπογδάνο και τη «σοκαριστική» λίστα του

«Αντί να σάς πειράζει ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά, σάς πείραξε ο Μπογδάνος;». Ε;

Article featured image
Article featured image


Σε μια αδιανόητη πράξη στοχοποίησης νηπίων προχώρησε η ιστοσελίδα Mea Culpa, που ανήκει στη σύζυγο του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Ελένη Καρβέλα. Υπενθυμίζουμε ότι η ιστοσελίδα δημοσίευσε τα ονόματα μαθητών και δασκάλας νηπιαγωγείου των Αθηνών, παρουσιάζοντας τον κατάλογο ως «σοκαριστικό» καθώς πρόκειται στην πλειοψηφία τους για παιδιά μεταναστών.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η λίστα με τα ονόματα των μαθητών του νηπιαγωγείου κατέβηκε από το εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο παραμένει ενεργό.

Ο Μπογδάνος με ανάρτησή του στο twitter επιτέθηκε στον δημοσιογράφο Άρη Χατζηστεφάνου, που έκανε λόγο για «ναζιστική νοοτροπία που κλείνει το μάτι σε μελλοντικά πογκρόμ», απειλώντας με μηνύσεις διότι δεν εμφανίζονταν -όπως ισχυρίστηκε- τα ονόματα των παιδιών.



Εν συνεχεία, ανατρέποντας τους αρχικούς του ισχυρισμούς έγραψε τα εξής: «Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού». Εντάξει!



Στο μεταξύ, εκτός από τη δημόσια κατακραυγή της επαίσχυντης πράξης, βρέθηκαν μερικοί που δήλωσαν ανερυθρίαστα τη στήριξή τους στον βουλευτή της Ν.Δ. Μεταξύ αυτών και η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου, η οποία φαίνεται να θεωρεί λογική κίνηση τη δημοσίευση ονομάτων μαθητών νηπιαγωγείου, κι ας παραβιάζεται κατάφωρα ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων. Για να μην αναφερθούμε στον (άγραφο) νόμο της ανθρωπιάς, ειδικά όταν στη μέση εμπλέκονται μικρά παιδιά.

Η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της, αναρωτιέται «Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε ο Μπογδάνος. Έγραψε ότι υπάρχουν σχολεία όπου τα 9 στα 10 παιδιά είναι αλλοδαπά και για του λόγου το αληθές δημοσίευσε τα ονόματά τους. Κι αντί να σάς πειράζει ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά, σάς πείραξε ο Μπογδάνος;».



Την καλύτερη απάντηση τής την έδωσε πάντως ένας χρήστης στο Twitter και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. «Ας αφήσουμε την Αδελφή σου να σου απαντήσει στην ερώτησή σου», έγραψε, συνοδεύοντας την ανάρτηση με το τραγούδι της Μαρίας Δημητριάδη. «Ο φασισμός».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ