Η 26χρονη Ελευθερία συγκίνησε τους coaches όχι μόνο με τη φωνή της

Μια από τις πιο δυνατές στιγμές του χθεσινού #TheVoiceGr.

Article featured image
Article featured image


Μια από τις πιο δυνατές στιγμές του χθεσινού πρώτου επεισοδίου του The Voice of Greece, ήταν η ιστορία της διαγωνιζόμενης, Ελευθερίας Αγαπάκη, η οποία συγκίνησε τόσο με την ιστορία της όσο και με τη φωνή της, κάνοντας τους κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους.



Συγκεκριμένα, η 26χρονη διαγωνιζόμενη εξομολογήθηκε πως πριν από κάποια χρόνια έχασε τον πατέρα της και με τη συμμετοχή της θέλει να εκπληρώσει έτσι το όνειρό του να γίνει μουσικός.

«Έγινε ένα κακό συμβάν στο περιβάλλον μου και αναγκάστηκα να γυρίσω στην Κρήτη. Πέθανε ο πατέρας μου. Θα ήθελα να με δει να πετυχαίνω, όπως κάθε γονιός άλλωστε. Απλά ένας λόγος που θέλω να πετύχω είναι αυτός, γιατί νιώθω τον πατέρα μου μαζί μου, όταν τραγουδάω. Ήρθα να εκπληρώσω το όνειρό του, ο οποίος ήθελε πάντα να γίνει μουσικός. Αυτός με έκανε να αγαπήσω τη μουσική», εξομολογήθηκε η Ελευθερία Αγαπάκη, ξεσπώντας σε αναφιλητά για την απώλεια του μπαμπά της.




Η Ελευθερία Αγαπάκη τραγούδησε το Beggin, έκανε τους κριτές να γυρίσουν και τελικά βρέθηκε στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ