Sex/Life: Η πιο hot σειρά του Netflix επιστρέφει

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη δεύτερη σεζόν.

Article featured image
Article featured image


Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, από σήμερα ο καιρός ξεκινά να «μυρίζει» φθινόπωρο, που μεταφράζεται σε μεμονωμένες βροχές, πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως το βράδυ, και χουχούλιασμα στον καναπέ με ζεστή σοκολάτα. Αν δεν είδες τον πρώτο κύκλο της σειράς Sex/Life που είναι (μόνο) οκτώ επεισόδια, είναι μια καλή επιλογή, για να περάσεις ευχάριστα το απόγευμα ή το σ/κ που βρίσκεται προ των πυλών.

Εκτός από το ευχάριστο της υπόθεσης και τις πολλές σκηνές σεξ που παίζουν, το Sex/Life είναι μια σειρά που διεισδύει τολμηρά σε θέματα όπως η γυναικεία ταυτότητα και επιθυμία, «καταρρίπτοντας» τον μύθο του ευτυχισμένου ζεύγους που ζει μαζί με τα δύο του παιδιά, στα προάστια, μακριά από τον θόρυβο της πόλης.

Η πρωταγωνίστρια, η Μπίλι (Σάρα Σάχι), είναι μια παντρεμένη γυναίκα που ασχολείται με τα οικιακά, αλλά δεν ήταν πάντα αυτό. Προτού παντρευτεί τον στοργικό και αξιόπιστο Κούπερ (Μάικ Βόγκελ) και μετακομίσει στο Κονέκτικατ, η Μπίλι ήταν μια αντισυμβατική κοπέλα που ζούσε στη Νέα Υόρκη και είχε μια έντονη -επαγγελματική και προσωπική- ζωή, την οποία «έθαψε», για να γίνει μητέρα, σύζυγος, οικοκυρά. Αλλά όχι γκόμενα ή ερωμένη.

Κάπου εδώ, λοιπόν, εξουθενωμένη από τη φροντίδα των δύο μικρών παιδιών της και νιώθοντας μια νοσταλγία για το παρελθόν, η Μπίλι ξεκινά να φαντασιώνεται τον σέξι πρώην της, τον Μπραντ (Άνταμ Ντίμος), και να γράφει για τις παθιασμένες στιγμές που πέρασε μαζί του. Μετά ο σύζυγός της βρίσκει το ημερολόγιό της και όλο αυτό θα ξεκινήσει μια «επανάσταση» εντός, εκτός (και επί τ’ αυτά).


Το τρέιλειρ της πρώτης σεζόν:



Η σειρά ήταν μια από τις πλέον αγαπητές των συνδρομητών του Netflix, αφού κράτησε συντροφιά σε 67 εκ. νοικοκυριά τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες που κυκλοφόρησε (ενώ 20 εκ. ξαναείδαν τη σκηνή στο ντους!). Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν.



Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, η Μπίλι φαίνεται να δυσκολεύεται να συμβιβαστεί με τη ζωή των προαστίων και ό,τι αυτή συνεπάγεται. Στη δεύτερη σεζόν, για την οποία δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει, θα απαντηθούν σημαντικά ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα.

«Το σεξ σπάνια αφορά μόνο το σεξ», ακούγεται κάποια στιγμή στην πρώτη σεζόν. Η Μπίλι λέει ότι έχει ανάγκη «να νιώθει ότι την ποθούν». Μια ανάγκη, η οποία δεν παύει να υπάρχει μόλις μία γυναίκα αλλάξει status από «ελεύθερη κι ωραία» σε «παντρεμένη με δύο παιδιά, σύζυγο και σκύλο στην εξοχή». Το δελτίο Τύπου για τη δεύτερη σεζόν, που θα γυριστεί στο Τορόντο, αναφέρεται, πάντως, σε «ενδυναμωμένη γυναικεία σεξουαλικότητα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ