Η απόφαση των ελληνικών καναλιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τέλος!

Article featured image
Article featured image

Την απόφαση να μην ξαναπροβάλλουν παραγωγή στην οποία συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρανε από κοινού τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια.

Μετά την απομάκρυνσή του από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», όταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας καταγγελίες εις βάρος του για απόπειρες βιασμών και άλλων σεξουαλικών αδικημάτων, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης «διαγράφεται» και από την ταινιοθήκη των καναλιών.

Έτσι, τηλεοπτικές σειρές, ταινίες αλλά και θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ή συμμετάσχει παύουν να προβάλλονται σε επανάληψη.

Σημειώνεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πρωταγωνιστήσει σε κάποιες από τις πλέον επιτυχημένες ελληνικές σειρές που δεν έπαψαν ποτέ να προβάλλονται σε επαναλήψεις από τα κανάλια.

Ωστόσο αυτό έχει επίπτωση, σίγουρα οικονομική, και για όλους όσοι συμμετείχαν σε κάθε τέτοια παραγωγή, διότι από τις επαναλήψεις, αποδίδονταν πνευματικά δικαιώματα, τα οποία στο εξής τα χάνουν.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, με τις κατηγορίες ενός βιασμού και απόπειρας άλλων δύο.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη και άλλων περιπτώσεων -«ενεργών» χρονικά αδικημάτων- που περιγράφουν κακοποιητικές συμπεριφορές του ηθοποιού, αλλά μέχρι τώρα ανέμεναν την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς διστάζουν να φτάσουν στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: https://tvxs.gr/

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ