Εικόνες από την κηδεία του Mad Clip

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε σήμερα για να αποχαιρετήσει τον τράπερ Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Article featured image
Article featured image


Το τελευταίο ιδιαίτερο αντίο στον γνωστό τράπερ Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στη Βουλιαγμένη, είπαν σήμερα το απόγευμα φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του.

Η εξόδιος ακολουθία ολοκληρώθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα, ενώ στη συνέχεια το λευκό φέρετρο με τη σορό του τράπερ, βγήκε από τον ναό, κατευθυνόμενο στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, όπου πραγματοποιήθηκε η ταφή.

Κατά τη μεταφορά του, πλήθος κόσμου που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του ναού, αποχαιρετούσε τον Mad Clip με χειροκροτήματα, φωνάζοντας «Αθάνατος» και «Καλό ταξίδι». Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν, πεζοί και με μηχανάκια, στο κοιμητήριο.

mad_6.jpg


mad-clip-kideia-live-3.jpg


mad-clip-kideia-live-4.jpg


mad-clip-kideia-live-5.jpg


mad-clip-kideia-live-6.jpg


Η κυκλοφορία έξω από το κοιμητήριο διεκόπη και στα δυο ρεύματα, ενώ σχηματίστηκαν ουρές οχημάτων που περιμέναν να περάσουν, με τους θαυμαστές και φίλους του Mad Clip να κάνουν «γκαζιές» και να παίζουν μουσική... στο τέρμα.

Στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου, όπου έγινε η εξόδιος ακολουθία, είχε μαζευτεί από νωρίς πλήθος κόσμου, για να αποχαιρετήσει τον καλλιτέχνη. Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν, επίσης, στον Ιερό Ναό, η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας και λίγο αργότερα, σχεδόν ταυτόχρονα με την οικογένεια, έφτασε και η Ελένη Φουρέιρα.

mad-clip-kideia-live-7.jpg


mad-clip-kideia-live-9.jpg


mad-clip-kideia-live-12.jpg


mad-clip-kideia-live-13.jpg


Φωτογραφίες: EUROKINISSI

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ