Υλοποίησε τη δική σου ιδέα προσφοράς μέσα από το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης

O εθελοντισμός, η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπό μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε κοινωνίας.

Article featured image
Article featured image


Ο κάθε άνθρωπος, ο κάθε νέος, έχει κάτι ξεχωριστό να προσφέρει και αποτελεί έναν σημαντικό κρίκο στην κοινωνική αλυσίδα.

To Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης σού προσφέρει τη δυνατότητα να ενώσεις τις δυνάμεις σου με τους φίλους σου, για να συμβάλεις στην αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος μετά από τις πρόσφατες πυρκαγιές, να καθαρίσεις τις παραλίες, να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες από την πανδημία, να βοηθήσεις ευπαθείς ομάδες, να συνεισφέρεις στην ένταξη προσφύγων και μεταναστών, να αντιμετωπίσεις διάφορα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα σου.

Αν είσαι νέα ή νέος 18-30 ετών και έχεις μια ιδέα που μπορεί να προσφέρει έμπρακτα σε ένα ζήτημα που αντιμετωπίζει η κοινότητά σου ή αν θέλεις να προσφέρεις εθελοντικά στην Κύπρο ή την Ευρώπη, το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης είναι για σένα!


SOLIDARITY FB post.jpg


Το πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις επιχορήγησης για να υλοποιήσεις εσύ μαζί με τους φίλους σου ή με την οργάνωση στην οποία μπορεί να ανήκεις, τα δικά σου Έργα Αλληλεγγύης. Μπες στην ιστοσελίδα, μάθε περισσότερες πληροφορίες και βρες τις αιτήσεις επιχορήγησης για τον 2ο γύρο υποβολής αιτήσεων του 2021.

Αν θέλεις να μάθεις πρακτικά πώς θα συμπληρώσεις και θα υποβάλεις τη δική σου αίτηση, για να υλοποιήσεις το δικό σου Σχέδιο Αλληλεγγύης, δήλωσε συμμετοχή στα ενημερωτικά εργαστήρια που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2021, 18:00-20:00. Πάτησε ΕΔΩ για να δηλώσεις τη συμμετοχή σου.

Όλοι έχουμε έναν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουμε και όλοι μπορούμε να προσφέρουμε, ακόμη και στο ελάχιστο. Με το «Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης» ενώνουμε δυνάμεις, επιτυγχάνουμε την ισορροπία και ξεπερνάμε τα εμπόδια.

Μαζί, είμαστε πιο δυνατοί!

Μάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Προγράμματος: http://eusolidaritycorps.onek.org.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ