Δύο νέοι μουσικοί έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο χθες το βράδυ

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, νωρίς χθες το βράδυ, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου.

Article featured image
Article featured image


Λεωφορείο συγκρούστηκε με αμάξι χθες το βράδυ γύρω στις 20:50, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο νέοι που ήταν επιβάτες του αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε 28χρονη, η κατάσταση της οποίας κρίνεται εκτός κινδύνου.

Οι δύο νεκροί είναι οι μουσικοί Πρόδρομος (Μάκης) Θεμιστοκλέους 24 χρονών και ο Αβραάμ (Μάκης) Αλεξάνδρου 26 χρονών, οι οποίοι μετέβαιναν στην Πάφο, για να εργαστούν.

oi-makides-troxaio_city.png



Στο λεωφορείο, που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο, επέβαιναν επτά επιβάτες, οι οποίοι είναι σώοι, το ίδιο και ο οδηγός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, στο έδαφος της οποίας σημειώθηκε το τροχαίο, στο ύψος της κοινότητας Παραμάλι, η 28χρονη οδηγός του οχήματος φέρεται να έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα αυτό να ακινητοποιηθεί στη γέφυρα του αυτοκινητόδρομου, ενώ ακολούθως παρασύρθηκε και αναποδογυρίστηκε από το λεωφορείο που ακολουθούσε.

Για τον απεγκλωβισμό των τριών νέων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ όταν μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Λεμεσού, διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο μουσικών. Διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη τόσο στην 28χρονη όσο και στον οδηγό του λεωφορείου.

Από χθες βράδυ η λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση την Πάφο, παρά την κοινότητα Παραμαλιού, παραμένει κλειστή για την τροχαία κίνηση.


Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ