«Άμαν έχεις κόρωνο και θέλεις να φκεις έξω» [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Άριελ και ο Σεμπάστιαν κόλλησαν κορωνοϊό και χορεύουν σε ρυθμούς... Όμικρον.

Article featured image
Article featured image


Ίσως γνωρίζετε τους Patsalou Productions από το viral βίντεό τους «Κόρη έχεις κορωνούα» που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 2020 και κόλλησε στα μυαλά όλων μας για αρκετό καιρό. Το βίντεο έδειχνε την αδερφή της Έλσα, την Άννα, από την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, «Frozen» να είναι στεναχωρημένη και να τραγουδά στην Έλσα, που κόλλησε κορωνοϊό και έκανε καραντίνα. Το αρχικό τραγούδι ήταν το «Θες χιονάνθρωπο να φτιάξεις;» και οι Patsalou Productions το έκαναν «Κόρη έχεις κορωνούα;» δίδοντας στο τραγούδι μια κυπριακή εσανς.



Φέτος, δύο χρόνια μετά το προηγούμενό τους χιτ, οι Patsalou Productions επέστρεψαν με ακόμα μία επίκαιρη παρωδία. Αυτήν τη φορά βλέπουμε ένα βίντεο το οποίο παρωδεί το τραγούδι «Μες στον βυθό» από την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, «Η μικρή γοργόνα». Δεν έχει δοθεί επίσημος τίτλος σε αυτήν την παρωδία, αλλά το βίντεο συνοδεύεται από ένα κείμενο που λέει: «Άμαν έχεις κόρωνο και θέλεις να φκεις έξω».

Στο καινούργιο βίντεο, βλέπουμε την Άριελ να πηγαίνει κάπου και ο Σεμπάστιαν τής υπενθυμίζει πως δεν μπορεί να βγει έξω γιατί έχει «κόρωνο», όπως και αυτός. Στη συνέχεια χορεύουν σε ρυθμούς Όμικρον και ο Σεμπάστιαν τής περιγράφει πώς θα περάσουν μαζί την καραντίνα τους. Cheers!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ