«Σούπερ πλαστική τεχνολογία για τους διανοητικά ανεπαρκείς»

Τύπος άνοιξε στη μέση ένα self test για να δει τι περιέχει το εσωτερικό του και δεν έμεινε ικανοποιημένος. [ΕΙΚΟΝΑ]

Article featured image
Article featured image


Ο χρήστης του Twitter, Blasdelezox, άνοιξε στη μέση ένα self τεστ αντιγόνου για τον κορωνοϊό, γιατί ήθελε να δει τι βρίσκεται στο εσωτερικό του πλαστικού περιβλήματός του.

Στην ανάρτηση που έκανε το περασμένο σαββατοκύριακο έγραψε: «Σούπερ πλαστική τεχνολογία για τους διανοητικά ανεπαρκείς», με αφορμή το γεγονός ότι μέσα στο τεστ βρήκε μόνο μια λευκή ταινία και όχι κάτι πιο περίπλοκο. Για παράδειγμα, ένα εργαστήριο μικροβιολόγων να κάνουν το τεστ.



Ο χρήστης/γνωστός αντιεμβολιαστής, που κάνει συνήθως αναρτήσεις εκφράζοντας την άρνησή του απέναντι στα εμβόλια, δέχτηκε διάφορα σχόλια από τους χρήστες των social media. Για παράδειγμα, κάποιοι προσπάθησαν να τού δώσουν μια λογική εξήγηση, αναφέροντας ότι η ταινία μοιάζει μ’ εκείνες των τεστ εγκυμοσύνης και χρήσης ναρκωτικών. Οι περισσότεροι όμως, πλημμύρισαν τη viral δημοσίευση με αστεία και ειρωνικά memes σχετικά με το τι περίμενε να βρει ο άντρας να κρύβεται μέσα στο self τεστ.

«Ακριβώς εξαιτίας της απλότητάς του θεωρείται υψηλή τεχνολογία. Ή μήπως περίμενες να βρεις μέσα στο κουτί ένα μικροτσίπ ή έναν νάνο από γραφένιο να κάνει μια μικροβιολογική ανάλυση;» σχολίασε με αρκετή δόση ειρωνείας κάποιος σχολιαστής.



Από την πρώτη δημοσίευσή του στις 8 Γενάρη, το Tweet έγινε viral κι έχει συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια και πάνω από 3 χιλιάδες retweet.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ