Η Μέγκαν Φοξ αρραβωνιάστηκε τον Μασίν Γκαν Κέλι και έκαναν cheers με το αίμα τους

Εν τω μεταξύ, δημοσίευσαν και βίντεο. Με την πρόταση, όχι την πόση του αίματος – ευτυχώς.

Article featured image
Article featured image


Ευτυχισμένο τέλος θα έχει η σχέση της ηθοποιού Μέγκαν Φοξ με τον Μασίν Γκαν Κέλι, αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε.

Η Φοξ μοιράστηκε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε τον μουσικό να γονατίζει, κάνοντας πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα: «Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από αυτό το δέντρο. Ευχηθήκαμε μαγεία. Αγνοούσαμε τον πόνο που θα αντιμετωπίζαμε μαζί σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν είχαμε ιδέα για τη δουλειά και τις θυσίες που θα απαιτούσε η σχέση μας, ήμασταν μεθυσμένοι από την αγάπη. Και το κάρμα. Με κάποιο τρόπο, ενάμιση χρόνο μετά, έχοντας περάσει από την κόλαση μαζί και γελάσει περισσότερο απ' όσο μπορούσα ποτέ να φανταστώ, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως θα έκανα σε κάθε ζωή πριν από αυτήν και σε κάθε ζωή μετά, είπα ναι... και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου. 1.11.22».



O Μασίν Γκαν Κέλι δημοσίευσε και αυτός ένα βίντεο με το εντυπωσιακό μονόπετρο, γράφοντας: «Ναι, σε αυτήν τη ζωή και σε κάθε ζωή. Κάτω από τα ίδια κλαδιά που ερωτευτήκαμε, την έφερα πίσω για να της ζητήσω να με παντρευτεί. Ξέρω ότι η παράδοση είναι ένα δαχτυλίδι, αλλά το σχεδίασα με τον Stephen Webster ώστε να είναι δύο: το σμαράγδι (η πέτρα της γέννησής της) και το διαμάντι (η πέτρα της γέννησής μου) πάνω σε δύο λωρίδες από αγκάθια που ενώνονται ως δύο μισά της ίδιας ψυχής, σχηματίζοντας τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας».



Ο ράπερ είχε δηλώσει πως ήταν ερωτευμένος με τη Μέγκαν Φοξ από την εφηβεία του. Όπως είχε πει, είχε την αφίσα της κολλημένη στον τοίχο του δωματίου του και ήταν το όνειρό του για πάρα πολλά χρόνια. Μάλιστα, είχε δεσμευτεί απέναντι στους συμμαθητές του πως «αυτή την γυναίκα κάποια στιγμή θα την παντρευόταν».

Από τη δική της πλευρά, η Φοξ έχει αναφέρει πως η σχέση της με τον Μασίν Γκαν Κέλι ήταν το «σωσίβιό» της. Από τον Μάρτιο του 2020, όταν και ξεκίνησε η σχέση τους, βλέπει τον εαυτό της να αλλάζει και κατανοεί ότι υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά από την εμφάνιση.



Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε δηλώσει επίσης πως ο σύντροφός της είναι «η δίδυμη φλόγα της», προσθέτοντας πως «περίμενε μία αιωνιότητα για να τον συναντήσει».

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για τον Κέλι και έχει μια κόρη από προηγούμενη σχέση. Η Φοξ ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν, με τον οποίο έχει τρία παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ