Θυμάστε αυτό το αγοράκι που έπαιξε στον «Τιτανικό»;

Πληρώνεται μέχρι και σήμερα για τον (μικρό) ρόλο του στην ταινία και αποκάλυψε πόσα παίρνει.

Article featured image
Article featured image


Ο 30χρονος πλέον Reece Thompson, έπαιξε τον ρόλο ενός μικρού αγοριού από την Ιρλανδία στο αξέχαστο χολιγουντιανό μπλοκμπάστερ «Ο Τιτανικός», πριν από 25 χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο 5 ετών τότε Reece κλήθηκε να ενσαρκώσει τον ρόλο ενός παιδιού κατώτερης τάξης, που ήταν επιβάτης του πλοίου και θα πέθαινε με τη μητέρα του και την αδερφή του όταν το «αβύθιστο» πλοίο χτυπούσε στο παγόβουνο.

Μια από τις σκηνές στις οποίες έκανε εμφάνιση ο Reece, είναι αυτή στην οποία ένα πολυπληθές γκρουπ ανθρώπων περιμένει να ανοίξουν οι πύλες των σωσίβιων λέμβων για τους επιβάτες της τρίτης θέσης. Ο Reece βρίσκεται εκεί με τη μητέρα και την αδερφή του, αλλά δεν καταφέρνουν να φτάσουν σε μια λέμβο με αποτέλεσμα να καταλήξουν νεκροί μέσα στην καμπίνα τους.

titanikos_oikogenia_city.jfif
Φωτογραφία: Paramount



Ο ρόλος του ήταν μικρός και σχετικά ασήμαντος στην πλοκή της ταινίας, αλλά κατάφερε να τονίσει την κατάληξη πολλών φτωχών επιβατών του Τιτανικού.

pedaki-titanikos-lefta_2_city.png
Ο Ρις Τόμσον σήμερα. Φωτογραγία: Facebook



Ο ίδιος λέει πως δεν θυμάται πολλά από τα γυρίσματα της ταινίας, παρ' όλα αυτά δέχεται κάθε χρόνο, μια επιταγή δικαιωμάτων που περιέχει ένα μικρό ποσό για τη συμμετοχή του στην ταινία.

«Είναι λίγο περίεργο όταν έρχεται η επιταγή. Δεν κάθομαι και σκέφτομαι “Μα πότε θα έρθει αυτή η επιταγή τέλος πάντων;» λέει ο Τόμσον. «Όταν συμβαίνει όμως σκέφτομαι, “κουλ, έχω 100 δολάρια επιπλέον τώρα”. Βέβαια υπήρξαν και φορές που είπα “γουάου, πήρα 250 δολάρια αυτήν τη φορά”. Ελπίζω η ταινία να αρχίσει να παίζεται περισσότερο, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βγάλω περισσότερα λεφτά», ανέφερε.


Με πληροφορίες από LadBible

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ