Το ελληνικό Twitter τα «χώνει» στον Μητσοτάκη και αιτία είναι ο Χρήστος Δάντης

Το hashtag #δικο_σας_συναδελφοι από χθες τρεντάρει στο timeline, με τετράστιχα που κατακεραυνώνουν τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Article featured image
Article featured image


Στο ελληνικό Twitter το hashtag που τρεντάρει αυτήν τη στιγμή είναι το #δικο_σας_συναδελφοι. Να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η παράταση των ισχυόντων μέτρων στην Ελλάδα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού κατά μία εβδομάδα, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Μεταξύ των μέτρων που παρατείνονται είναι και η απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση, γεγονός που ενέπνευσε τον Χρήστο Δάντη να γράψει ένα τρίστιχο -ο τέταρτος στίχος υπονοείται, αλλά δεν είναι δύσκολο να τον εικάσει κανείς- το οποίο πιθανότατα αφιερώνεται στον επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης, δηλαδή τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Χρήστος Δάντης, λοιπόν, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook το εξής εμπνευσμένο:

«Μας έκλεισες τη μουσική

Μας τρώει το σαράκι

Γι αυτό κ θα στο ξαναπώ

…….»


Δίδοντας στη συνέχεια πάσα στους συναδέλφους του -και όχι μόνο- με το «Δικό Σας Συνάδελφοι», το οποίο έγινε τρελό τρεντ στα σόσιαλ μίντια με μερικά εξίσου εμπνευσμένα στιχάκια, στα οποία πάντα ο τελευταίος στίχος υπονοείται εντέχνως! Ναι, είναι αυτός που τελειώνει με το «Μητσοτάκη». Πάντως πολλοί έδωσαν εμπνευσμένο πόνο πράγμα που μπορείς να επιβεβαιώσεις ιδίοις όμμασι:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ