Μυριέλλα και Γιώργος φιλήθηκαν και το #survivorGR έπαθε παροξυσμό

Το (καυτό) φιλί ανάμεσα στους δύο παίκτες προκάλεσε αναστάτωση τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και στο Τwitter.

Article featured image
Article featured image


Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όλοι μιλούσαν για ένα και μόνο πράγμα: το (καυτό) φιλί Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη. Οι Μαχητές αναδείχθηκαν νικητές στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και αμέσως μετά τη νίκη τους, βούτηξαν στην πισίνα του στίβου μάχης, για να πανηγυρίσουν. Στην πισίνα, όμως, κάποια στιγμή βρέθηκε και η Μυριέλλα Κουρεντή, εκ των Διασήμων ορμώμενη, η οποία θέλησε να συγχαρεί τον Γιώργο Κατσαούνη από τους αντιπάλους, αφού από την αρχή του παιχνιδιού είχαν έρθει πιο κοντά. Για να μην τα πολυλογούμε, κάποια στιγμή οι δυο τους ήρθαν ακόμα πιο κοντά και φιλήθηκαν.



Μετά τα τρυφερά τους τετ-α-τετ, ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε στην κάμερα του Survivor για το τι συνέβη στην πισίνα, αλλά και για τα συναισθήματα που τρέφει για τη Μυριέλλα Κουρεντή.

«Μπήκαμε μέσα στην πισίνα μόλις πήραμε το 10 το καλό. Εγώ έχω αδυναμία στη Μυριέλλα. Έχει ωραία μάτια, είναι πάρα πολύ όμορφη. Πήγαμε κι έπιασα τη Μυριέλλα και την φίλησα. Δεν είναι κακό. Νόμιζα θα μου ρίξει κάνα χαστούκι, αλλά τελικά δεν μου έριξε. Και να μου έριχνε, δεν θα έλεγα τίποτα. Μπορεί να την φιλούσα κι άλλο. Την γουστάρω, την γουστάρω πάρα πολύ. Έχω πολλά συναισθήματα για τη Μυριέλλα και δεν ντρέπομαι να το πω πουθενά. Άμα την ξαναπετύχω, θα την ξαναφιλήσω. Πολλές φορές κιόλας», ανέφερε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Εν τω μεταξύ, οι υπόλοιποι παίκτες, ειδικά από την ομάδα των Διασήμων, εξέφρασαν την ενόχλησή τους για το περιστατικό, ενώ και στο Twitter, όπως ήταν αναμενόμενο, ξέσπασε ένας μικρός χαμούλης με κάποιους να αναρωτιούνται «πώς γίνεται ο έρωτάς τους να ξετυλίχθηκε τόσο γρήγορα» ή «η Μυριέλλα δεν έχει σχέση στην Ελλάδα;», κ.λπ. Όπως και να έχει, make love not war, guys!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ