Είναι επίσημο, το Instagram θα βάλει περιεχόμενο επί πληρωμή

Μερικές τιμές δεν θα είναι και τόσο «φιλικές».

Article featured image
Article featured image


Το Instagram ανακοίνωσε και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του πως ξεκίνησε δοκιμές για να εντάξει περιεχόμενο στο οποίο θα έχει κανείς πρόσβαση, μόνο αν πληρώνει.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης που βρίσκονται στην Αμερική, θα έχουν πολύ σύντομα τη δυνατότητα να εγγραφούν στους λογαριασμούς επιλεγμένων influencers για να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και άλλα χαρακτηριστικά όπως:

Subscriber Lives: Οι influencers / δημιουργοί θα κάνουν ζωντανή μετάδοση μόνο για τα άτομα στα οποία θα είναι εγγραμμένα στον λογαριασμό τους, έτσι ώστε να έχουν «βαθύτερη» επικοινωνία, όπως αναφέρει το Instagram.

Subscriber Stories: Οι influencers / δημιουργοί θα αναρτούν stories μόνο για τους συνδρομητές τους, επιτρέποντάς τους να μοιραστούν αποκλειστικό περιεχόμενο και διαδραστικά αυτοκόλλητα μόνο με τους πιο αφοσιωμένους τους ακολούθους.

Subscriber Badges: Οι influencers / δημιουργοί θα βλέπουν ένα μοβ σήμα δίπλα από το όνομα των συνδρομητών τους στα σχόλια ή όταν τους στέλνουν μήνυμα, έτσι ώστε να τους ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους followers τους.

271963168_510762546938035_1949825760691661570_n_city.jpg



Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Instagram, θα υπάρχουν διάφορες τιμολογιακές βαθμίδες, ξεκινώντας από $0.99 τον μήνα και φτάνοντας μέχρι τα $99.99 τον μήνα! Ο κάθε δημιουργός θα μπορεί να επιλέγει μόνος του το ποσό που θα χρεώνει για τη συνδρομή στον λογαριασμό του και τα χρήματα θα πηγαίνουν κατευθείαν σε αυτόν, αφού το Instagram ξεκαθάρισε πως δεν θα παίρνει μερίδιο μέχρι το 2023.

Στο πιο κάτω βίντεο ο επικεφαλής της πλατφόρμας, Adam Mosseri, εξηγεί στους Influencers και τους δημιουργούς περιεχομένου πώς το συνδρομητικό πλάνο του Instagram είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να έχουν ένα σταθερό και προβλέψιμο εισόδημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ