Ο Kefir είναι ένας πελώριος γάτος και πολλοί τον περνάνε για σκύλο [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η ιδιοκτήτριά του για να βάλει ένα τέλος στις φήμες, που έλεγαν ότι οι φωτογραφίες που ανέβαζε μαζί του ήταν επεξεργασμένες, ανέβασε ένα βίντεο που τον έχει αγκαλιά.

Article featured image
Article featured image


Όταν η Yulia Minina, από την πόλη Oskol της Ρωσίας, αγόρασε ένα μικρό γατάκι ράτσας Μέιν Κουν, που είναι γνωστά για το μέγεθος που αποκτούν μεγαλώνοντας, μάλλον δεν περίμενε ότι θα μεγάλωνε τόσο πολύ που ο κόσμος θα το μπέρδευε με σκύλο.


kefir-terastios-gatos-1_city.jpg
Φωτογραφία: Yulia Minina / SWNS



Ο 2χρονος Kefir, όπως τον ονόμασε, δεν σταμάτησε να μεγαλώνει μέχρι στιγμής, ενώ τα δεδομένα δείχνουν πως θα μεγαλώσει ακόμα λίγο. «Μεγάλωσε πολύ σε μέγεθος, όμως είναι και πολύ έξυπνος. Είναι πάντα ήρεμος. Όποιος έρχεται για πρώτη φορά στο σπίτι μου τον περνάει για σκύλο», αναφέρει η Yulia και συμπληρώνει: «Μπορεί να είναι τόσο μεγάλος, όμως, είναι πολύ χαδιάρης».



Πολλοί χρήστες του ίντερνετ επιτέθηκαν διαδικτυακά στη νεαρή γυναίκα, κατηγορώντας την ότι έχει επεξεργαστεί τις φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ο Kefir, για να φαίνεται πιο μεγάλος.

kefir-terastios-gatos-2_city.jpg
Φωτογραφία: Yulia Minina / SWNS



«Δεν έχω χρησιμοποιήσει Photoshop. Κάποιοι λένε μέχρι και ότι είμαι πολύ κοντή και μικρόσωμη και πως αυτή είναι η αιτία που ο Kefir φαίνεται τόσο μεγάλος».

kefir-terastios-gatos-3_city.jpg
Φωτογραφία: Yulia Minina / SWNS



Η Yulia για να βάλει ένα τέλος στις φήμες περί Photoshop, ανέβασε το πιο πάνω βίντεο με τον γάτο της, έχοντας τον αγκαλιά στο ένα πλάνο και σε ένα άλλο τον δείχνει να ξαπλώνει σε ένα πουφ, καλύπτοντάς το σχεδόν ολόκληρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ