Η Carrie Dragshaw είναι η Drag εκδοχή της Κάρι Μπράντσο

Αφομοιώνοντας το μοναδικό της στυλ και τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής της, η Carrie Dragshaw αναδημιουργεί εμβληματικές σκηνές από το «Sex and the City».

Article featured image
Article featured image


Ο Νταν Κλέι, ένας πολύ μεγάλος φαν του «Sex and the City» αποφάσισε να πάει την αγάπη του για την πρωταγωνίστρια της σειράς – φαινόμενο σε άλλο επίπεδο. Αφομοιώνοντας το σικάτο στυλ της Κάρι Μπράντσο από το κλασικό «Sex and the City» αλλά και από το πρόσφατο «And Just Like That…» έφερε εν ζωή τον Drag χαρακτήρα, Carrie Dragshaw.



Ο Νταν ντύθηκε για πρώτη φορά σαν Κάρι, στο Χάλογουιν του 2016. Και κάπως έτσι… ξεκίνησε έναν λογαριασμό στο Instagram αφιερωμένο στον Drag χαρακτήρα του, όπου αναδημιουργεί φωτογραφίες της Κάρι, συνοδευόντας τις με κείμενα, εμπνευσμένα από τον χαρακτηριστικό τρόπο με τον οποίο γράφει, μιλά και σκέφτεται η Κάρι.



Όταν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συνάντησε την Carrie Dragshaw

Σε ένα επεισόδιο του «Watch What Happened Live!» το 2018, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κλήθηκε να επιλέξει τη νικήτρια των Drag καλλιστείων «SJP OMG Drag Pageant», στα οποία έλαβε μέρος και η Carrie Dragshaw. Η Πάρκερ έδωσε το βραβείο στον Νταν λέγοντας πως το Instagram του είναι εκπληκτικό.



Σύμφωνα με το PinkNews, σε ανάρτησή του στο Instagram μετά από το σόου, ο Νταν έγραψε: «Ξεχειλίζω από ευγνωμοσύνη η οποία φαίνεται να παραγκωνίζει τις λέξεις που ψάχνω να βρω για να μπορέσω να εκφράσω πόσο μαγικό και απίστευτο και διασκεδαστικό και σουρεαλιστικό και θαυμάσιο και ασύλληπτο και φανταστικό και αξέχαστο και ω θεέ μου και και και !!!!» και συμπληρώνει: «Προς τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ – Δεν θα ξεχάσω την καλοσύνη σου για όσο αναπνέω».



Μερικοί από τους ακόλουθους της Carrie Dragshaw ζητούν να ενταχθεί στην ομάδα που γράφει το σενάριο του «And Just Like That… », αφού οι περιγραφές που βάζει στις αναρτήσεις της, τους θυμίζουν πολύ τη φωνή της Κάρι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ