H SJP διέλυσε τον ηλικιακό ρατσισμό και αποστόμωσε εξαιρετικά τη «μισογυνική φλυαρία»

Όταν τα γκρίζα μαλλιά στον άντρα είναι γοητεία, αλλά στη γυναίκα σημάδι του ανηλεούς γήρατος, αυτό είναι και ηλικιακός ρατσισμός και σεξισμός.

Article featured image
Article featured image


Την έντονη αντίδραση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ προκάλεσε η κριτική που ασκείται μέσω των social media για την αλλαγή μετά την πάροδο του χρόνου στην εμφάνιση τόσο της ίδιας όσο και των συμπρωταγωνιστών της στο επερχόμενο reboot του «Sex and the City».

Η διάσημη ηθοποιός κατήγγειλε ότι πίσω από αυτά τα σχόλια βρίσκεται μία «μισογυνική φλυαρία» που όπως, χαρακτηριστικά ανέφερε «δεν θα γινόταν για έναν άνδρα».

Την αγανάκτησή της για το γεγονός αυτό εξέφρασε στη συνοδευτική συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue στο πλαίσιο της φωτογράφισής της για το εξώφυλλο του τεύχους του Δεκεμβρίου.

sjp-240.jpg



«"Γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά, γκρίζα μαλλιά. Έχει γκρίζα μαλλιά;"». Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αναφερόταν στις φωτογραφίες της με τις φυσικές γκρίζες μπούκλες της που έγιναν viral αφού εθεάθη να γευματίζει με φίλους της τον Ιούλιο.

«Κάθομαι με τον (παρουσιαστή) Άντι Κοέν και είναι όλος γκρίζα μαλλιά και είναι θεσπέσιος» σχολιάζει. «Γιατί είναι OK για αυτόν; Δεν ξέρω τι να σας πω παιδιά!».


sara jessika parker.jpg


GettyImages-1329443902.jpg



Η ίδια πιστεύει πως στην εποχή του Instagram, του Twitter και του TikTok η κριτική που γίνεται για την εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων είναι έντονη.

«Είναι σχεδόν σαν να μην θέλουν οι άνθρωποι να είμαστε εντάξει με το πού είμαστε σήμερα, σαν να απολαμβάνουν να μας πονάει αυτό που είμαστε σήμερα, είτε επιλέγουμε να γερνάμε φυσιολογικά και να μη φαινόμαστε τέλειοι, είτε αν κάνουμε κάτι αν αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα», σχολίασε η Πάρκερ.

«Ξέρω πώς μοιάζω. Δεν έχω άλλη επιλογή», πρόσθεσε. «Τι να κάνω γι' αυτό; Να σταματήσω τη γήρανση; Να Εξαφανιστώ;» κατέληξε.

shutterstock_editorial_12211265h.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ