Η πολύ συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney [ΒΙΝΤΕΟ]

Η διαφήμιση, πέραν από τη χριστουγεννιάτικη διάθεση, αγγίζει και ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό θέμα.

Article featured image
Article featured image


Καταλαβαίνεις ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όταν οι μεγάλες εταιρείες κυκλοφορούν τις χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις τους. Και αυτό έκανε η Disney συγκινώντας με την ιστορία για τον «πατριό» που περνά την πρώτη του εορταστική περίοδο με τη σύντροφό του και τα παιδιά της.

Ένα σίκουελ της ταινίας μικρού μήκους του 2020, το «Lola» , με τίτλο «The Stepdad» δείχνει στους θεατές την ενήλικη πλέον Νικόλ, την εγγονή από τη συγκινητική διαφήμιση του περασμένου έτους και τα δύο παιδιά της Μαξ και Έλα, να υποδέχονται στο σπίτι τους τον νέο της σύντροφο και θετό πατέρα τους, Μάικ.

Στο επίκεντρο της διαφήμισης βρίσκεται ένα πολύτιμο βιβλίο παραμυθιών γεμάτο με χαρακτήρες της Disney και της Pixar που ανήκει στον Μαξ από τον πατέρα του, με τον Μάικ να πρέπει να πάρει κάποια από τη «μαγεία» των παραμυθιών για να γίνει αποδεκτός.



Η ιστορία της διαφήμισης

Η τρίλεπτη διαφήμιση αποτελεί ένα μέρος της εορταστικής καμπάνιας της Disney με τίτλο «From Our Family to Yours» για την υποστήριξη της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Make a wish». Η διαφήμιση ξεκινά δείχνοντας τον αρχιτέκτονα Μάικ να φεύγει από το παλιό του διαμέρισμα μαζί με τον σκύλο του και να μετακομίζει στο σπίτι της συντρόφου του Νικόλ με τα παιδιά της.

Οι θεατές βλέπουν την οικογένεια να απολαμβάνει οικογενειακές βραδιές και να γνωρίζει την οικογένεια του Μάικ και στη συνέχεια εστιάζει στη βραδινή ρουτίνα των παιδιών – με τη μητέρα τους να τους διαβάζει ένα παραμύθι της Disney. Καθώς λέει στα παιδιά της τις ιστορίες, οι ήρωες «βγαίνουν» από τις σελίδες και γίνονται κινούμενα σχέδια.

Στη συνέχεια, καθώς ετοιμάζονται για την εορταστική περίοδο, η τετραμελής οικογένεια φτιάχνει ένα χριστουγεννιάτικο σπίτι (gingerbread house), αλλά δυστυχώς ο Μάικ το καταστρέφει κατά λάθος. Τα δύο παιδιά φεύγουν από την κουζίνα με δάκρυα στα μάτια, με αποτέλεσμα ο πατριός τους να μένει ξύπνιος όλο το βράδυ για να φτιάξει ένα νέο, πολύ ομορφότερο σπιτάκι.

Η σκληρή δουλειά του Μάικ ανταμείβεται με μεγάλες αγκαλιές από τα παιδιά και τώρα η φωνή του θετού πατέρα ζωντανεύει επίσης τις ιστορίες του βιβλίου της Disney.


Ένα πολύ δυνατό μήνυμα

Όπως αναφέρει η εταιρεία: «Το βιβλίο γιορτάζει το πώς η δύναμη της αφήγησης μπορεί να εμβαθύνει τους οικογενειακούς δεσμούς και τη μαγεία που δημιουργεί η ανάγνωση από κοινού καθώς οι ιστορίες από την Disney και την Pixar βγαίνουν από τις σελίδες, πυροδοτώντας την κοινή φαντασία και τον θαυμασμό της οικογένειας».


Πηγή: iefimerida

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ