Τουρίστρια πόζαρε topless σε μνημείο πολέμου στη Βενετία και της επέβαλαν πρόστιμο

Της απαγόρευσαν επίσης την είσοδο στην πόλη.

Article featured image
Article featured image


Πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στη Βενετία για 48 ώρες επιβλήθηκε σε τουρίστρια η οποία πόζαρε topless σε μνημείο.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, η 30χρονη Τσέχα έβγαλε τα ρούχα της, άφησε τα πράγματά της στο μνημείο που τιμά τη μνήμη των γυναικών μελών των Παρτιζάνων που έχασαν τη ζωή τους και βούτηξε στο νερό.

Αφού κολύμπησε, ξάπλωσε δίπλα στο μνημείο και πόζαρε για φωτογραφίες. Η αστυνομία τη συνέλαβε και της επέβαλε πρόστιμο ύψους 450 ευρώ, ενώ της απαγορεύθηκε η είσοδος στη Βενετία για 48 ώρες.

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε στο CNN ότι η γυναίκα είχε ξαπλώσει στο μνημείο, μιμούμενη τη νεκρή αντάρτισσα που αναπαριστά το άγαλμα, ενώ πόζαρε για φωτογραφία. «Ήθελε να φαίνεται το άγαλμα μέσα στη λήψη», συμπλήρωσε.

venetia-topless-touristria_city.jpg
Φωτογραφία: Mario Nason



Ο Μάριο Ναζόν, κάτοικος της Βενετίας, περπατούσε με τον γιο του όταν είδε τη γυναίκα και δύο φίλους της στο μνημείο, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο νερό.

«Σκέφτηκα πρέπει να είναι τρελή, αφού κολυμπούσε σε μια τόσο παγωμένη μέρα. Αλλά μετά την είδα να προσπαθεί να βγει από το νερό, σκαρφαλώνοντας στο άγαλμα, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μπικίνι της. Ανέβηκε πάνω του και στη συνέχεια ξαναέπεσε στο νερό, απόλυτα χαλαρή», περιέγραψε μιλώντας στο CNN.

«Ο σύντροφός της και η άλλη γυναίκα είχαν πηδήξει το κάγκελο και ήταν στο μνημείο, για να τη βγάλουν καλύτερες φωτογραφίες. Στέκονταν δίπλα στα ρούχα της που είχε αφήσει στο μνημείο, λες και ήταν σε παραλία», συμπλήρωσε.

«Ήταν απίστευτο γιατί (οι τουρίστες) απορούσαν “Γιατί είναι πρόβλημα αυτό;”. Δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για το τι έκαναν. Είναι σαν να πας στη Ρώμη, να πηδήξεις στη Φοντάνα ντι Τρέβι και μετά να ρωτάς “Τι εννοείς δεν μπορώ να το κάνω αυτό;”», συμπλήρωσε ο Ναζόν.


Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ