Αυτός ο 2χρονος «θεούλης» παρήγγειλε έπιπλα αξίας €1.500 από το κινητό της μαμάς του

Τα τεράστια δέματα που έφτασαν στο σπίτι τους δεν μπορούσαν καλά καλά να περάσουν την πόρτα.

Article featured image
Article featured image


Ένα δίχρονο αγοράκι στις ΗΠΑ έβαλε τη μητέρα του σε… έξοδα καθώς πήρε το τηλέφωνό της και κατάφερε να κάνει ψώνια αξίας 1.527 ευρώ. Η μητέρα έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε ότι ο μικρούλης είχε παραγγείλει έπιπλα.

Η Madhu Kumar από το Νιου Τζέρσεϊ είχε δημιουργήσει στο κινητό της ένα καλάθι αγορών με αντικείμενα που χρειαζόταν. Όταν άρχισαν να φτάνουν στο σπίτι τεράστια δέματα, τα οποία καλά καλά δεν χωρούσαν να περάσουν από την πόρτα, άρχισε να ρωτάει τον σύζυγό της και τα μεγαλύτερα παιδιά της αν είχαν ιδέα.

Λίγο αργότερα ανακάλυψε ότι ο 2χρονος γιος της ήταν ο υπεύθυνος γι αυτές τις αγορές. «Είναι τόσο μικρός και χαριτωμένος που γελάσαμε όταν ανακαλύψαμε ότι εκείνος παρήγγειλε όλα αυτά τα πράγματα. Δεν είμαι θυμωμένη με όλες αυτές τις αγορές που έκανε, διότι τα περισσότερα αντικείμενα που αγόρασε είναι χρήσιμα», ανέφερε η μητέρα.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψω ότι έκανε κάτι τέτοιο, αλλά συνέβη. Χρειαζόμουν πάντως, μερικά από αυτά τα αντικείμενα που αγόρασε», πρόσθεσε η μαμά του μικρού.

Πάντως, οι γονείς του είναι αποφασισμένοι να βάλουν πιο ασφαλείς κωδικούς από εδώ και πέρα στα κινητά τους τηλέφωνα. «Θα βάλουμε ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης ή αναγνώριση προσώπου, ώστε όταν παίρνει τα τηλέφωνά μας να μην μπορεί να τα ξεκλειδώσει», είπε από την πλευρά του ο πατέρας.

Το ζευγάρι τώρα περιμένει να παραλάβει όλα τα αντικείμενα που παρήγγειλε ο μικρός, έτσι ώστε να τα επιστρέψει στην εταιρεία από την οποία αγοράστηκαν. Η εταιρεία τους διαβεβαίωσε ότι θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων. Κάποια από αυτά που χρειάζονται θα τα κρατήσουν.



Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ