Στην Ιαπωνία (πλέον) μόδα θα είναι τα δαντελωτά εσώρουχα για άντρες;

Η εταιρία αναφέρει πως και οι άντρες έχουν δικαίωμα να νιώθουν σέξι.

Article featured image
Article featured image

Και οι άντρες έχουν δικαίωμα να νιώθουν σέξι φορώντας... δαντέλα. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει μια ιαπωνική εταιρεία.

Η ιαπωνική εταιρεία κατασκευής εσωρούχων Wacoal κυκλοφόρησε πρόσφατα μια σειρά από δαντελένια μποξεράκια για άνδρες.


Τα δαντελένια εσώρουχα δεν ακούγονται και το πιο αρρενωπό πράγμα, αλλά η φημισμένη εταιρεία εσωρούχων Wacoal δεν ξεκίνησε το πρότζεκτ στα τυφλά.


Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, δοκίμασαν τη ζήτηση σε αυτή την εξαιρετικά εξειδικευμένης αγοράς λανσάροντας το Lace Boxer στην πλατφόρμα crowdfunding Makuake.


Η εταιρεία ήξερε ότι είχε τη συνταγή της επιτυχίας στα χέρια της όταν το προϊόν της έσπασε τον στόχο των 2.330 ευρώ κατά 1.090%, κερδίζοντας περίπου 25.404 ευρώ.

Το Lace Boxer μπήκε κατευθείαν στην παραγωγή και τώρα η Wacoal προσφέρει μια ολόκληρη σειρά που αποτελείται από επτά χρώματα.

Προκειμένου να προσαρμόσει το λεπτό υλικό που είναι η δαντέλα σε μια αντρική πελατεία, η Wacoal τροποποίησε το ύφασμα, κάνοντάς το πιο δυνατό και ελαστικό.

Τα Lace Boxers λέγεται ότι έχουν την ίδια αντοχή με τα κανονικά ανδρικά μποξεράκια Wacoal.

Η Wacoal περιγράφει τα νέα Lace Boxers της ως όμορφα και λειτουργικά, εξασφαλίζοντας βελτιωμένο αερισμό, με τη διαφάνεια του υλικού να αυξάνει τη ροή του αέρα.


Το προσεκτικά διαμορφωμένο μπροστινό τμήμα του δαντελένιου εσωρούχου έχει σχεδιαστεί για να ασφαλίζει τα ανδρικά «περιουσιακά στοιχεία» σταθερά στη θέση τους, καθιστώντας το άνετο για πολλές χρήσεις.

Τα Lace Boxers είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Wacoal και στο Amazon, προς 3.960 γιεν (30,76 ευρώ). Σίγουρα δεν είναι το πιο προσιτό οικονομικά εσώρουχο, αλλά ποιος είπε ότι η γοητεία είναι φθηνή;



Με πληροφορίες από Sputnik

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ