Αστυνομικοί εισέβαλαν σε παράνομο όργιο 70 (περίπου) ατόμων και τους χάλασαν το πάρτι

Δύο από τους προσκεκλημένους υπέπεσαν σε ένα μοιραίο, όπως αποδείχτηκε, λάθος.

Article featured image
Article featured image


Μια παρέα Αμερικανών τουριστών είχε την ιδέα να γιορτάσει τον ερχομό του 2022, διοργανώνοντας ένα μεγάλο ερωτικό όργιο με 70 προσκεκλημένους σε ένα σπίτι που είχε νοικιάσει στη Lliçà d'Amunt της Βαρκελώνης.

H παρέα των Αμερικανών είχε προσκαλέσει στο σπίτι και πολλές ιερόδουλες που θα αναλάμβαναν το βάρος να διασκεδάσουν τον κόσμο στο πάρτι. Όλα κυλούσαν ομαλά, όμως, η παρέα των Αμερικανών δεν είχε προβλέψει μια μικρή λεπτομέρεια, η οποία τελικά αποδείχτηκε σημαντική για το πάρτι, αλλά και τους ίδιους.


Χτύπησαν... λάθος πόρτα

Δυο από τους προσκεκλημένους φαίνεται ότι μπέρδεψαν τα σπίτια και άρχισαν να χτυπούν επίμονα το κουδούνι ενός γειτονικού σπιτιού. Ο ιδιοκτήτης τούς είδε από το θυροτηλέφωνο, τού ήταν άγνωστοι, φοβήθηκε και έτσι κάλεσε την αστυνομία. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά κατέφθασε ένα περιπολικό. Οι δυο προσκεκλημένοι τα έχασαν -προφανώς- και άρχισαν να αποκαλύπτουν με κάθε λεπτομέρεια πού γίνεται το πάρτι, αλλά και πόσοι συμμετέχουν.

Τέτοιες συγκεντρώσεις, όμως, απαγορεύονται στην Ισπανία λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί για περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι αστυνομικοί, λοιπόν, εντόπισαν το σπίτι, έκαναν έφοδο και όταν μπήκαν στο εσωτερικό του, έμειναν με το στόχο ανοιχτό. Περίπου 50-70 άτομα, όπως αναφέρει η El Mundo, βρίσκονταν στο σημείο και συμμετείχαν σε ένα μεγάλο όργιο, χωρίς να υπάρχει καμία προφύλαξη για την εξάπλωση της πανδημίας, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς.

Προσήχθησαν όλοι όσοι συμμετείχαν στο όργιο, μαζί με τους διοργανωτές οι οποίοι μάλιστα αποκάλυψαν πως ακόμη και ο ιδιοκτήτης που τους νοίκιασε το σπίτι, γνώριζε τι θα συμβεί και τους το νοίκιασε με την προϋπόθεση να περνούσε κάποια στιγμή και εκείνος το βράδυ από εκεί.


Με πληροφορίες από in.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ