Οι Καρντάσιαν επιστρέφουν και το 2022 μόλις πήρε άλλη τροπή

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser του «The Kardashians».

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Hulu

Το «Keeping Up with the Kardashians» τελείωσε, το «The Kardashians» αρχίζει. Το πρώτο teaser της σειράς δημοσιεύθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Hulu, που είναι το νέο «σπίτι» της οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ. «Νέα χρονιά, νέα ξεκινήματα. ?? Τα λέμε σύντομα @kardashianshulu #TheKardashians», έγραψε στο Twitter η πλατφόρμα streaming μαζί με ένα απόσπασμα της σειράς με την οικογένεια.

«Όταν τελειώνει η αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το νέο σόου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το teaser του Hulu, προωθώντας τις νέες τηλεοπτικές περιπέτειες της οικογένειας.

Το κλιπ δείχνει καθεμία από τις αδερφές και τη «mamager» φυσικά, να εύχονται όλες μαζί «Καλή χρονιά σε όλους». 



Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της σειράς, «Η οικογένεια Kardashian / Jenner φέρνει το συναρπαστικό επόμενο κεφάλαιο στο Hulu σε αυτό το νέο, οικείο ταξίδι στη ζωή τους».

Το μακροχρόνιο ριάλιτι του E! «Keeping Up with the Kardashians», έκανε πρεμιέρα το 2007. Τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε ανακοινωθεί η λήξη του ριάλιτι λέγοντας ότι η «δύσκολη απόφαση» πάρθηκε με «βαριά καρδιά» και ευχαριστώντας τους τηλεθεατές για όλη την υποστήριξη. Τρεις μήνες αργότερα, κατά τη διάρκεια της Ημέρας Επενδυτών της Disney, τον Δεκέμβριο του 2020, η Κιμ, η Κλοέ, η Κόρτνεϊ, η Κένταλ, η Κάιλι και η Κρις, ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν μια πολυετή συμφωνία για τη «δημιουργία περιεχομένου» που θα προβάλλεται αποκλειστικά στο Hulu στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες μέσω του δικτύου Star.

Το KUWTK ολοκληρώθηκε μετά από 20 σεζόν τον Ιούνιο και ακολούθησε μια ειδική εκπομπή με δύο μέρη και με οικοδεσπότη τον Άντι Κοέν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ